Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Χτίζοντας Υγιείς και Πιο Ουσιαστικές Σχέσεις στην Οικογένεια», στον Δήμο Μαρκοπούλου

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5 το απόγευμα, το δωρεάν σεμινάριο που διοργάνωσε ο Δήμος Μαρκοπούλου, με θέμα «Χτίζοντας Υγιείς και Πιο Ουσιαστικές Σχέσεις στην Οικογένεια», στηνΑίθουσα Πολιτισμού «Νικολάου και Κωνσταντίνου Μεθενίτη», στον 1ο όροφο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Η συντονίστρια, ψυχολόγος – σύμβουλος οικογένειας και ανθρωπίνων σχέσεων κα Τερέλλα Γεννηματά, κέντρισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στο σεμινάριο, αλληλεπιδρώντας και αποκομίζοντας γνώσεις, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των δυσκολιών στην επικοινωνία, που συναντάμε εντός της οικογένειας.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δική τους άποψη, βάσει της δικής τους προσωπικής αντίληψης, πάνω σε ένα ενδιαφέρον βίντεο που προβλήθηκε αρχικά, με κεντρικό θέμα τις εντάσεις και τα προβλήματα που προκύπτουν στις ανθρώπινες οικογενειακές σχέσεις.

Η ψυχολόγος κα Τερέλλα Γεννηματά, παρότρυνε τους παρευρισκομένους ναπαραθέσουν τη γνώμη τους και εκμαίευσε μέσα από αυτούς, στα πλαίσια μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης, τις απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από τον ορθό τρόπο επικοινωνίας εντός της οικογένειας και πως δύναται αυτός να επιτευχθεί.

Την αυλαία του σεμιναρίου, άνοιξε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε θερμά την κα Τερέλλα Γεννηματά, που πρόθυμα αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμου Μαρκοπούλου και αφιλοκερδώς προσέφερε το σεμινάριο, προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, μέσω του Δήμου Μαρκοπούλου.

Επιπλέον, δεσμεύτηκε πως η Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, με συμβουλευτικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα, που μπορούν ναβοηθήσουν πολλούς συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σήμερα, δεδομένων των οικονομικο – κοινωνικών συγκυριών.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york