Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

[ΒΙΝΤΕΟ] ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!!! ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΖΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ'' ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

031

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Αμάν πια με τους αλλοδαπούς βιαστές και δολοφόνους!!! 

Σόνια Μαυρίδου

         Άντε πάλι τα ίδια! Διαβάζω στις ειδήσεις και με πιάνει ρίγος, μαζί με μίσος και τρέλλα!... Ανήμερα, λέει, της Ανάστασης του Χριστού αλβανός πήγε να βιάσει νεαρή, ανήλικη μάλιστα (!), Ελληνίδα!!! Αυτό έγινε κάπου στην Πιερία, στην Ελληνικότατη Μακεδονία ΜΑΣ, αλλά... έχει σημασία πού έγινε; Γιατί παντού στην Ελλάδα, τρεις την ώρα, τα ίδια και τα ίδια! Όλο καθόμαστε και ακούμε για βιασμούς και δολοφονίες δικών ΜΑΣ κοριτσιών και γυναικών από ξένους φονιάδες... Μέχρι πού θα φτάσει ρε αυτή η κατάντια, να καθόμαστε δλδ. και να ακούμε τέτοια άσχημα πράγματα και... ΚΑΝΕΝΑΣ να μην αντιδράει;...

        Να πω εδώ πέρα για την Μυρτώ, 15 χρονών μόλις, που πήγε να την βιάσει και να την σκοτώσει ο λαθροπακιστανός πέρσι το καλοκαίρι στην Πάρο; Το ξέρουνε άραγε πολλοί πως η Μυρτώ ακόμα και τώρα ΔΕΝ είναι καλά; Γιατί το ταΐζουμε, το καλοθρέφουμε δλδ., εκείνο το πακιστανό κτήνος;;; Να πω ακόμα πόσες φορές αλβανά λαθροζώα βιάσανε Ελληνίδες, ανήλικες μάλιστα, εδώ μέσα στην Πατρίδα ΜΑΣ; Που μπήκανε μάλιστα και ΜΕΣΑ σε σπίτια και εκεί πέρα κάνανε βιασμούς, ακόμα και δολοφονίες κτλ. κτλ.; Αυτά όλα υπάρχουνε με στοιχεία και καταγεγραμμένα, αλλά όμως τα «μεγάλα κανάλια» μας τα κρύβουνε από τον Ελληνικό Λαό, μην τυχόν και... γίνουμε Ρατσιστές!

        Ρε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;; Τι έχουνε πάθει οι Έλληνες; Εεε; Πού είναι οι Άντρες ΜΑΣ, να προστατεύουνε τις Γυναίκες της Ελλάδας από τον κάθε πεινασμένο λαθρόβιο, που στην χώρα του δεν κάνει «γκουκ», αλλά όμως έρχεται εδώ μέσα στην ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και κάνει ό,τι γουστάρει; Ξέρεις γιατί οι ξένοι βιαστές και δολοφόνοι μας φέρονται έτσι σ’ εμάς τις Ελληνίδες μέσα στο σπίτι ΜΑΣ; Γιατί βλέπουνε πως είμαστε ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ και γι’ αυτό βγάζουνε τα απωθημένα τους στα κορίτσια της Πατρίδας ΜΑΣ... Βλέπουνε δλδ. που κολώνουμε εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να τους πάρουμε με τις κλωτσιές μετά από κάθε τους Έγκλημα και παίρνουνε μεγαλύτερο και μεγαλύτερο κουράγιο για να... χύνουνε το σπέρμα τους μέσα σ’ εμάς...

        Για να ρωτήσω εγώ κάτι: πότε πήγε Έλληνας στην αλβανία (ναι ρε, με ΜΙΚΡΑ το γράφω, δεν τους αξίζει να τους γράφεις αυτούς με κεφαλαία!!!), για να κάνει ληστείες, φόνους, βιασμούς;;; Πες μου ΕΝΑΝΕ μόνο! Και μην μου πεις πως κι εδώ πέρα δεν υπάρχει φτώχεια κτλ. Πως μόνο οι «καημένοι» οι αλβανοί πεινάνε κι έτσι... Ναι, πεινάνε πραγματικά! Αλλά πεινάνε για ένα πράγμα: για να βιάζουνε και να σκοτώνουνε Ελληνίδες, ακόμα και ανήλικες! Τι θα μου πούνε τώρα κάποιες... «προοδευτικές» καρακάξες που γράψανε εναντίον μου στα έντυπά τους, πως είμαι Ρατσίστρια και τέτοια; Τι θα μου πούνε; Γιατί ΟΛΑ αυτά είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ, πάει και τέλειωσε! Α, και αν αυτές οι καρακάξες τους θέλουνε τόσο πολύ τους λαθρόβιους... γιατί δεν πάνε μαζί τους στις χώρες τους; Να δούνε πόσο... «καλά» που θα περάσουνε! Χα, χα, χα... ΕΔΩ ΡΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ, πάει και τέλειωσε!

http://volcanotimes.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2522.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york