Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΓΙΟΡΤΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

P6200637
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή λήξης  του σχολικού έτους 2012-2013 στο 3ο Γυμνάσιο Γέρακα, που διοργανώθηκε από τους καθηγητές, τους μαθητές και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τραγούδια και κιθάρα από τους μαθητές του σχολείου, και αρκετά συχνά ξέσπαγαν σε χειροκροτήματα.

Όλοι μαζί παρακολούθησαν την προβολή των δραστηριοτήτων των μαθητών του σχολείου κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε και είδαν ότι το τρίγωνο “Γονείς – εκπαιδευτικοί – Μαθητές-τριες” στο συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται σε πλήρη και αρμονική συνεργασία….
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κος Μανώλης Κακλιδάκης όπως δήλωσε στο ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την εκδήλωση και πως πάντα θα “αγωνίζεται” για μία ολοκληρωμένη και ουσιαστική παιδεία των παιδιών μας μακριά από συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους μαθητές από τον δήμαρχο κο Ζούτσο και η βραδιά τελείωσε με φαγητό (μαζί τα φάγαμε), ποτό και πολύ χορό, με τραγούδια από ζωντανή ορχήστρα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος κος Ζούτσος, ο αντιδήμαρχος παιδείας κος Καρκούλιας, η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κα Κουνενάκη, ο αντιδήμαρχος κος Αβαρκιώτης. οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζινέλη, Λιακόπουλος, Μελισσά-Κόλλια, Σταματίου, διευθυντές σχολείων, ο πρόεδρος του Κρόνου Γέρακα κος Φραγκούλης, αρκετοί σύλλογοι γονέων, και η Ένωση Γονέων του Δήμου μας με τον πρόεδρό της κο Παπαγεωργίου και το μέλος  κο Ριτζάκη.

P6200643
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york