Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Διανομή τροφίμων για 4η φορά στο Δήμο Παιανίας

008

Μόλις 28 ημέρες μετά την τελευταία επιτυχημένη διανομή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Παιανίας το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012, η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Δίκτυο Αλληλοβοήθειας «Κράτα με», επανέλαβε την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία φέρνοντας σε άμεση επαφή μεσάζοντες και καταναλωτές και διαθέτοντας προϊόντα διατροφής εξαιρετικής ποιότητας στους δημότες Παιανίας και Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, οι κάτοικοι Παιανίας και Γλυκών Νερών προσήλθαν από νωρίς το πρωί στο χώρο του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Παιανίας (Παρακράτημα), όπου προμηθεύτηκαν προϊόντα διατροφής σε χαμηλές τιμές κατευθείαν από τους παραγωγούς. Στο χώρο διάθεσης παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, που πάντα ευαισθητοποιείται σε θέματα κοινωνικής προσφοράς. Τη διοργάνωση της πρωτοβουλίας ανέλαβε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Παιανίας κ. Σπύρος Νανόπουλος.

Φασόλια, πατάτες και μήλα από Λακκώματα Καστοριάς, κεφαλοτύρι, κεφαλογραβιέρα και ανθότυρο από Μυλοπόταμο Ρεθύμνου Κρήτης, γιαούρτι χωριάτικο από Καλαμπάκα και αλεύρι Κιλκίς - Σερρών ήταν τα νέα προϊόντα που εξασφάλισε ο Δήμος Παιανίας για τους δημότες του. Όλα τα προϊόντα ήταν πιστοποιημένα με όλα τα νόμιμα παραστατικά, άριστης ποιότητας και σε συμφέρουσες τιμές. Οι κάτοικοι της Παιανίας και των Γλυκών Νερών που είχαν δηλώσει τις παραγγελίες τους, είτε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, είτε τηλεφωνικά, είτε συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά το ανάλογο έντυπο, προσήλθαν και εξυπηρετήθηκαν άμεσα τόσο από το προσωπικό του Δήμου όσο και από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε για τους κατοίκους της τα παρακάτω προϊόντα:

  1. Φασόλια (γίγαντες, πλακέ, μέτρια) Καστοριάς
  2. Μήλα Φούτζι Καστοριάς
  3. Πατάτες Καστοριάς
  4. Γιαούρτι Καλαμπάκας
  5. Κεφαλοτύρι Κρήτης
  6. Κεφαλογραβιέρα Κρήτης
  7. Ανθότυρο Κρήτης
  8. Αλεύρι χωριάτικο Κιλκίς - Σερρών
  9. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Κιλκίς - Σερρών

Στο χώρο του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού από τη Δημοτική Αρχή παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Παιανίας κ. Σπύρος Νανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γλ. Νερών κ. Αρτέμης Βαγιωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιανίας κ. Χρήστος Δάβαρης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Α’βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σταύρος Δάβαρης, η Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κα Καίτη Ανδρέου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού κ. Θανάσης Σταύρος, τα μέλη του Δ.Σ κα Ζωή Αγγελοπούλου-Κωνσταντίνου και κ. Κων/νος Φαράκος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Παιανίας κ.κ. Δημήτρης Μπέλλος, και Θανάσης Μυλωνάς και κα Σοφία Χούντα-Παπανικολάου. Παρευρέθη επίσης η Πρόεδρος του Παγκόσμιου Δικτύου Αλληλοβοήθειας «Κράτα με», κα Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου.

Αξιοσημείωτη είναι η δυναμική παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας που συνέβαλε αποτελεσματικά στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

007

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york