Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας

DSC_0285 (1) 

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσέφερε δωρεάν υγειονομικό υλικό και βασικά/μη συνταγογραφούμενα φάρμακα στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας.

Ανταποκρινόμενη στο σχετικό αίτημα του Δημάρχου κ. Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, η διοίκηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών προσέφερε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παροχής πρώτων βοηθειών σε 29 φορείς της περιοχής, που βρίσκονται στην ευθύνη του Δήμου.

Στη σχετική τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Χρήστος Αποστολόπουλος παρέδωσε το υλικό στον Δήμαρχο, παρουσία της Αντιδημάρχου κας Μαρίας Κιμπιζή, Υπεύθυνης σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού και εκπροσώπων των Παιδικών Σταθμών, των Νηπιαγωγείων και των Σχολείων της περιοχής, των αθλητικών εγκαταστάσεων, των ΚΑΠΗ καθώς και των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Ύδρευσης του Δήμου.

Κατά την παραλαβή του υλικού, ο Δήμαρχος κ. Σωτήρης Μεθενίτης δήλωσε: «Σε μια εποχή υποχρηματοδότησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Δήμοι καλούνται να ανταποκριθούν σε εκατοντάδες νέες αρμοδιότητες, αλλά και αυξημένες ανάγκες των δημοτών, με ελάχιστα ή μηδαμινά μέσα. Σε αυτό το σημείο, έρχεται ο θεσμός της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, να δώσει ένα πολύτιμο χέρι βοηθείας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και τον Αντιπρόεδρό του κ. Χρήστο Αποστολόπουλο προσωπικά, για την εξαιρετικά σημαντική του πρωτοβουλία, ενόψει ενός πολύ δύσκολου χειμώνα και της δεδομένης οικονομικής συγκυρίας. Η άμεση ανταπόκριση του Ιατρικού Αθηνών, αποκτά μάλιστα ιδιαίτερη αξία, όταν συγκριθεί, με την ελάχιστη συμβολή άλλων ιδιωτών και επιχειρήσεων, στο διαρκές κάλεσμά μας, για κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορές, τους τελευταίους δώδεκα μήνες».

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού, κ. Χρήστος Αποστολόπουλος δήλωσε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στέκεται πάντα αλληλέγγυος σε αιτήματα φορέων που έχουν στόχο τη θωράκιση της υγείας του πληθυσμού τους.

Έτσι, ο Όμιλός μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την εξασφάλιση παροχής πρώτων βοηθειών στους μαθητές, αθλητές και λοιπούς κατοίκους της περιοχής».

045

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york