Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μαρκόπουλο: Έζησε τη φρικαλεότητα μαζί με τα παιδιά του [Βίντεο]

|

082 Πως περιγράφει ο κ. Σπύρος Κανελλόπουλος τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μαζί με τα ανήλικα παιδιά του, το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Μαρκοπούλου, όταν ομάδα τραμπούκων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο σκορπώντας πανικό και βία.

«Αυτό που μου συνέβη σήμερα είναι αδιανόητο! Το Σάββατο στο Μαρκόπουλο θα διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ γυναικών, μεταξύ των Α.Ο. Μαρκόπουλου και ΠΑΟ.

Στο 1ο σετ και ενώ ο ΑΟΜ νικούσε με 2-1, εισέβαλαν τραμπούκοι με πέτρες, ξύλα, καπνογόνα και φωτοβολίδες, στοχεύοντας τους οπαδούς τού ΠΑΟ. Εγώ βρισκόμουν με τα δύο παιδιά μου στην εξέδρα που φιλοξενούσε παιδάκια των ακαδημιών τού ΑΟΜ.

Ο φόβος και ο πανικός, ήταν έντονος στα μάτια των παιδιών. Υπήρξαν φωτοβολίδες που εκτοξεύτηκαν και προς την εξέδρα μας, ενώ οπαδοί του ΠΑΟ θεωρώντας πιο ασφαλή την εξέδρα μας ήρθαν προς εμάς.

Δεν κράτησε πάνω από 5 λεπτά το πανδαιμόνιο!

Οι άγνωστοι τραμπούκοι χτύπησαν και έφυγαν, χωρίς να αφήσουν την ευκαιρία στους οπαδούς τού ΠΑΟ, να συνέλθουν απ' τον πρώτο αιφνιδιασμό.

Ευτυχώς, γιατί αν έμεναν λίγο ακόμα και αφού οι οπαδοί τού ΠΑΟ συνέρχονταν, θα είχαμε σκηνές φρίκης μπροστά σε περίπου 250 ζευγάρια παιδικά ματάκια, η πλειοψηφία των οποίων ήταν ηλικίας δημοτικού!!!

Πάντως οπαδοί του ΠΑΟ μιλούσαν για εισβολή οπαδών της ΑΕΚ.»

Τα σχόλια είναι περιττά … δείτε το video εδώ

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york