Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Σε συγκεντρώσεις φορέων και πολιτών σε Βούλα, Υμηττό και Κηφισιά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Σε συγκεντρώσεις φορέων και πολιτών σε Βούλα, Υμηττό και Κηφισιά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Γ. Πατούλης: «Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα απέραντο εργοτάξιο στην Αττική για να δώσουμε ώθηση στην τοπική ανάπτυξη και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας»
Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας ότι έφτασε η ώρα για την πολιτική αλλαγή που θα σημάνει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής, έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε συγκεντρώσεις τοπικών φορέων και πολιτών, που πραγματοποιήθηκαν στη Βούλα, στον Υμηττό και στην Κηφισιά.
Τη συγκέντρωση στον Υμηττό διοργάνωσε σε αίθουσα του πρώην Δημαρχείου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Αλέξανδρος Λιακόπουλος.
«Με συμμάχους την εμπειρία,  τη γνώση και την αυτοδιοικητική διάθεση, θα εργαστούμε εντατικά και συστηματικά για να πάμε την Περιφέρεια μπροστά» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης και επισήμανε πως θα δοθεί έμφαση στα ζητήματα της ανάπτυξης, με ισότιμο τρόπο και για τους 66 Δήμους της Αττικής.
Ειδικότερα εστίασε στην ανάγκη να υπάρχουν δυνατότητες συνεργειών με τις τοπικές κοινωνίες, με το επιχειρείν, με τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, ώστε να αναζητηθούν πόροι και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία μέσα από την Ευρώπη, την ομογενειακή δύναμη αλλά και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
Στόχος μας δημιουργήσουμε ένα απέραντο εργοτάξιο στην Αττική για να δώσουμε ώθηση στην τοπική ανάπτυξη, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και τελικά να φέρουμε και τους νέους μας πίσω τόνισε και διαμήνυσε πως θα τεθούν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για την Αττική, μαζί με τους  πολίτες, για τους πολίτες.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york