Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την επίλυση του αποχετευτικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την επίλυση

του αποχετευτικού

Μετά και την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 3 Αυγούστου, προκειμένου η πρόταση του Δήμου για τη χρηματοδότηση του έργου να μην απορριφθεί από τη διαχειριστική αρχή του προγράμματος (ΕΠΠΕΕΡΑ) και αφορούσε στη χωροθέτηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ), ο Δήμος συνεχίζει τις προσπάθειες του σε όλα τα μέτωπα για την επίλυση του αποχετευτικού.

Επανάλαβε το αίτημα για σύνδεση με Ψυτάλλεια

Ο Δήμος σε συνέχεια των αλλεπάλληλων επαφών του με τους αρμόδιους φορείς, κατέθεσε και εγγράφως το αίτημά του, να συνδεθεί το δίκτυο αποχέτευσης του Δήμου με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ (που σημειώνουμε ότι φθάνει πολύ κοντά, στη Βάρκιζα) και τα υγρά απόβλητα της περιοχής να οδηγούνται για επεξεργασία στο ΚΕΛ της Ψυτάλλειας. Η παραπάνω προοπτική αποτελεί τόσο για τη διοίκηση, όσο και για τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού την πλέον επιθυμητή λύση.

Μετά το αίτημα του Δήμου αναμένεται σύντομα συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς (ΕΥΔΑΠ, ΥΠΕΚΑ, Περιφέρια) όπου θα εξεταστεί συγκεκριμένο αίτημα.

Εκδήλωση ενημέρωσης την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Φώκαια.

Ο Δήμος Σαρωνικού, σε συνέχεια προηγούμενων εκδηλώσεών του διοργανώνει, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιάς Φώκαιας ανοικτή εκδήλωση με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες του για όλες τις εξελίξεις στο μεγάλο έργο της αποχέτευσης.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν μελετητές και εκπρόσωποι του ΥΠΕΚΑ, για να ενημερώσουν έγκυρα και υπεύθυνα για όλες τις παραμέτρους, τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα του έργου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

έγγραφο προς Περιφερειάρχη σελ1 έγγραφο προς Περιφερειάρχη σελ2

 έγγραφο προς ΕΥΔΑΠ σελ1 έγγραφο προς ΕΥΔΑΠ σελ2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york