Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ολυμπιακός πούλησε τον Ριέρα στη Γαλατά με 4 εκατομμύρια

Στη Γαλατάσαραϊ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλμπερτ Ριέρα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού δέχθηκε έντονη πίεση από την πλευρά του παίκτη και -παρά την αντίθετη προτροπή του Ερνέστο Βαλβέρδε- έκανε δεκτή την πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ των Τούρκων. Ο ίδιος ο παίκτης βλέπει τις αποδοχές του να τριπλασιάζονται σχεδόν, αφού αν εξαντλήσει το τετραετές συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα βάλει στο λογαριασμό του 11 εκατομμύρια ευρώ.

Η αποχώρηση του Ριέρα αφήνει κενό στα αριστερά της επιθετικής τριάδας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα το κενό μπορεί να καλυφθεί, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και κάποιος ελεύθερος παίκτης. Ωστόσο, στο Τσάμπιονς Λιγκ η λίστα έχει ήδη παραδοθεί και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στη διάρκεια της φάσης των ομίλων. Μάλιστα, με τον Χαβίτο τον Γκρμπις να έχουν μείνει εκτός λίστας, οι λύσεις περιορίζονται αισθητά.

Τυπικά η μετεγγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά ο ίδιος ο παίκτης πήρε τη διαβεβαίωση της διοίκησης, ότι η μετεγγραφή θα προχωρήσει.

Ελεύθερος ο Νέμεθ

Χάλασε ο δανεισμός του Κρίστιαν Νέμεθ στη Σταντάρ Λιέγης. Οι Βέλγοι έκαναν πίσω, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει, οπότε η διοίκηση του πλήρωσε την αποζημίωση που δικαιούται και τον άφησε ελεύθερο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york