Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου, Γ. Χριστόπουλου, για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2011

111 Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Γιώργος Χριστόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2011, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά τους αποφοίτους Λυκείων του Δήμου μας, οι οποίοι πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Εύχομαι καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους καθηγητές των παιδιών μας, οι οποίοι εργάστηκαν ευσυνείδητα, για να μεταφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στους μαθητές τους.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στους γονείς των μαθητών, των οποίων ο ρόλος είναι καθοριστικός στην επίτευξη του στόχου. Είναι αυτοί που έζησαν από κοντά όλη την προσπάθεια, μοιράστηκαν τις αγωνίες των παιδιών και στάθηκαν ακούραστοι σύμμαχοί τους.

Ταυτόχρονα, θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αξίζουν και σε αυτούς συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Ας θυμούνται ότι τίποτα δεν τελειώνει σε μια εξεταστική περίοδο. Με θάρρος και πίστη στον εαυτό τους, θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους της ζωής τους.

Καλή συνέχεια σε όλους.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york