Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΕΛEΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – LATEST NEWS

 

Το πρώτο της Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής φιλοξενεί η Ύδρα
Πολιτισμός, 31/8/2011 21:31
Στην Ύδρα, σύγχρονοι διακεκριμένοι ερμηνευτές και μουσικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα «συμπλεύσουν» σε ένα φεστιβαλικό ταξίδι κλασικής μουσικής από τις 6 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Πρωτιά στον όμιλο του Παγκοσμίου πόλο για την εθνική νέων
Υγρός Στίβος, 31/8/2011 21:24
Την πρώτη θέση του Α' ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Βόλο, «σφράγισε» και τυπικά η εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών. Το συγκρότημα του Περικλή Δαμάσκου επιβλήθηκε εύκολα 16-4 του Πουέρτο Ρίκο και, ευνοούμενο στην ισοβαθμία με την Αυστραλία, κατέκτησε την πρωτιά και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Συνέχεια σκληρών διαπραγματεύσεων τρόικας-Βενιζέλου την Πέμπτη, υπό το βάρος της ύφεσης
Οικονομία, 31/8/2011 21:23
Με τους επικεφαλής της τρόικας συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος, ενώ το φως της δημοσιότητας είδε και η έκθεση του νεοσυσταθέντος γραφείου παρακολούθησης του προϋπολογισμού, που μιλά για ανεξέλεγκτη δυναμική χρέους και έλλειμμα εκτός στόχου. Ενδεκτική της δυσκολίας της κατάστασης για την οικονομία είναι ότι αύριο (Πέμπτη) οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τρόικα είναι ανοιχτή σε μικρή αναθεώρηση του στόχου για το έλλειμμα το 2011, αλλά μόνο στο βαθμό που δικαιολογείται από τη βαθύτερη ύφεση. Πιέζουν όμως για περαιτέρω περικοπές δαπανών, προώθηση αποκρατικοποιήσεων, επίσπευση κρίσιμων μεταρρυθμίσεων και πάταξη της φοροδιαφυγής.

«Βελτιωθήκαμε στην επανάληψη» το «κλειδί» της νίκης για τον Κουφό
Μπάσκετ, 31/8/2011 21:22
Στην καλύτερη εικόνα της Εθνικής στο Β' ημίχρονο στάθηκε ο Κώστας Κουφός μετά το τέλος του αγώνα με τη Βοσνία, που έφερε την Ελλάδα στον... σωστό δρόμο των επιτυχιών στο ντεμπούτο της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. «Η Βοσνία αποδείχτηκε ότι ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάστηκε στο Β' ημίχρονο να κάνουμε μια μεγαλύτερη προσπάθεια στην άμυνα, κάναμε γενικότερα καλύτερη δουλειά σε όλους τους τομείς και τα καταφέραμε. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, παίκτες και προπονητές γιατί όλοι μας δουλεύουμε σκληρά».

Τι προβλέπει για τους γιατρούς του ΕΣΥ το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας
Ελλάδα, 31/8/2011 21:14
 

Ο Μανωλόπουλος προειδοποιεί για την ταχύτητα της Φινλανδίας
Μπάσκετ, 31/8/2011 21:11
Γρήγορη και επιθετική χαρακτήρισε την Φινλανδία, επόμενη αντίπαλος (Πέμπτη 1/09, 18:00) της Εθνικής Ανδρών, ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου, Σωτήρης Μανωλόπουλος. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και όπως λέει ο Μανωλόπουλος «η Φινλανδία είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει γρήγορα. Κυνηγά το εύκολο λέι απ ή ακόμη και το μακρινό σουτ στο ανοικτό γήπεδο και συνηθίζει να εκδηλώνει επιθέσεις στα 10 δευτερόλεπτα».

Αλλοι οκτώ υπουργοί και υφυπουργοί έγιναν δωρητές οργάνων
Ελλάδα, 31/8/2011 21:06
Άλλοι οκτώ υπουργοί και υφυπουργοί προστέθηκαν την Τετάρτη στο κατάλογο δωρητών οργάνων, έπειτα από την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο υπουργός Υγείας στο πλαίσιο προώθησης και διάδοσης της σπουδαιότητας των μεταμοσχεύσεων.

Αυτό που μετράει είναι η νίκη, είπε ο Ζούρος
Μπάσκετ, 31/8/2011 21:04
Ικανοποιημένος από την απόδοση της εθνικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και από την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου, που ήταν η νίκη στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Λιθουανίας, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, στη συνέντευξη Τύπου.

«Θρίλερ» με τις αναφορές στη Λιβύη για παράδοση του γιου του Καντάφι, Σααντί
Κόσμος, 31/8/2011 21:03
Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες για τις προθέσεις του γιου του Καντάφι, Σααντί και την στάση που θα κρατήσει ενώ «τρέχει» το τελεσίγραφο των εξεγερμένων στις δυνάμεις του Λίβυου συνταγματάρχη, με τους αντικαθεστωτικούς να δηλώνουν σε ξένα πρακτορεία πως ο Σααντί διαπραγματεύεται τους όρους της παράδοσής του ενώ το περιβάλλον του Μουαμάρ Καντάφι υποστηρίζει πως ο Σααντί διαπραγματεύτεται τη δημιουργία «μεταβατικής κυβέρνησης» από κοινού. Συνεχίζεται ο διπλωματικός πυρετός για «ξεπάγωμα» των οικονομικών κυρώσεων στη Λιβύη, με την άρση περιορισμών από την ΕΕ να αναμένεται να αποφασιστεί άμεσα, ενώ τα χρήματα που είχε δεσμεύσει η Βρετανία παραδίδονται στη Λιβύη με... πολεμικά αεροσκάφη.

Yπερψηφίστηκε ο νόμος για τον προπτωχευτικό κώδικα και την ενιαία αρχή συμβάσεων
Ελλάδα, 31/8/2011 20:52
Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για την σύσταση της ενιαίας ανεξάρτητης αρχής δημοσίων συμβάσεων και τις αλλαγές στον προπτωχευτικό κώδικα. Στην επί των άρθρων τοποθέτηση, η Νέα Δημοκρατία ψήφισε τα περισσότερα άρθρα του σχεδίου νόμου, ο ΛΑΟΣ καταψήφισε εκείνα που αφορούν την σύσταση της αρχής δημοσίων συμβάσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τα περισσότερα άρθρα του νομοσχεδίου, ενώ το ΚΚΕ στάθηκε αρνητικά σε όλες τα άρθρα.

Σε χωματερές καταλήγουν σχεδόν όλα τα νοσοκομειακά απόβλητα
Επιστήμη-Τεχνολογία, 31/8/2011 20:50
Από τους 15.000 τόνους μολυσματικών αποβλήτων που παράγονται στην Ελλάδα κάθε χρόνο, μόνο οι 7,5 τόνοι εναποτίθενται στα Λιόσια όπως προβλέπεται, ενώ οι υπόλοιποι αναμειγνύονται με οικιακά απορρίμματα και καταλήγουν σε χωματερές, ανέφερε στη Βουλή η Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μαργαρίτα Καραβασίλη, κάνοντας λόγο για «χάος πανελλαδικά». Κατήγγειλε μάλιστα ότι υπήρξαν δήμαρχοι που «έπαιρναν μίζες» για να επιτρέπουν την εναπόθεση επικίνδυνων αποβλήτων σε χωματερές.

Δεν έχει ληφθεί απόφαση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας, λέει ο υπουργός Άμυνας
Ελλάδα, 31/8/2011 20:49
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία έχει ληφθεί ή πρόκειται σύντομα να ληφθεί απόφαση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.

Σοβαρά επεισόδια στο φιλικό της Καλαμαριάς με τον Αγροτικό Αστέρα
Ποδόσφαιρο, 31/8/2011 20:47
 

Τέλος στα σενάρια για συγκυβέρνηση έβαλε ο πρωθυπουργός από το Υπουργικό Συμβούλιο
Ελλάδα, 31/8/2011 20:32
Οι συγκλίσεις είναι μεν απαραίτητες, αλλά πρέπει να τελειώνουν τα σενάρια, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Πρόσθεσε ότι η σεναριολογία που επανέρχεται δημιουργεί ένα κλίμα που, χωρίς λόγο, «δημιουργεί πρόβλημα και στη δουλειά μας». «Θα είναι εγκληματικό να μπούμε εμείς σε μια τέτοια ανυπόστατη σεναριολογία, είτε περί εκλογών, είτε περί συγκυβερνήσεων» είπε. Επίσης, έστειλε μήνυμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, και ειδικότερα στους Γ.Ραγκούση και Δ.Ρέππα, λέγοντας ότι ο νόμος δεν είναι του υπουργού, αλλά του πολίτη.

Σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου θα ανακοινώσει ο Ομπάμα τα μέτρα για την οικονομία
Κόσμος, 31/8/2011 20:23
Το πακέτο μέτρων για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην αμερικανική οικονομία, την ενίσχυσης της αδύναμης ανάκαμψης και τη μείωση του ελλείμματος θα ανακοινώσει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε κοινή συνεδρίαση των δύο Σωμάτων του Κογκρέσου, την οποία συγκάλεσε για αυτόν ακριβώς το λόγο στις 7 Σεπετεμβρίου. O Λευκός Οίκος υπογράμμισε πως το πακέτο θα περιλαμβάνει συνδυασμό προτάσεων που έχουν διατυπώσει και τα δύο κόμματα, δείχνοντας την ανάγκη συναίνεσης μετά το θρίλερ του Αυγούστου στο Καπιτώλιο για το αμερικανικό χρέος.

Οι ΠΑΕ θα έχουν ευθύνες για τις πράξεις των μελών, ξεκαθαρίζει ο Π.Γερουλάνος
Ποδόσφαιρο, 31/8/2011 20:21
Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη και σε δεύτερη ανάγνωση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού για την αντιμετώπιση της βίας, του ντόπινγκ και των προσυνεννοημένων αγώνων. Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθάρισε ότι πλέον οι ΠΑΕ θα έχουν ευθύνες για τις πράξεις των μελών των συνδέσμων των φιλάθλων τους.

Παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την παραχώρηση αγροτικών εκτάσεων
Οικονομία, 31/8/2011 20:18
Διάθεση αγροτικών εκτάσεων έναντι συμβολικού τιμήματος προβλέπει για νέους αγρότες και κτηνοτρόφους το νομοσχέδιο που παρουσίασε την Τετάρτη το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το σχέδιο νόμου ρυθμίζει επίσης το καθεστώς για εκτάσεις που καταπατήθηκαν πριν από το 1993 και προβλέπει παραχώρηση αγροτικής γης για επενδύσεις άνω των 5 εκατ ευρώ.

Η Σέρβια κέρδισε στο ντέρμπι την Ιταλία, ο Πάρκερ «οδήγησε» τη Γαλλία
Μπάσκετ, 31/8/2011 20:17
Η Σερβία ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της πρεμιέρας του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας κόντρα στην Ιταλία, επικρατώντας με 80-68. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Ίβκοβιτς οι Τεόντοσιτς και Τέπιτς με 15 πόντους. Με πρωταγωνιστή τον Τόνι Πάρκερ, η Γαλλία ξεπέρασε το εμπόδιο της Λετονίας με σκορ 89-78.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york