Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: Eρώτηση στη Βουλή προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα την ενίσχυση του ΙΚΑ Ραφήνας με Ιατρικό προσωπικό

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΗΝΑ, 16-02-11
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Δ.
τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 3
106 77, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 3303066
ΦΑΞ: 210 3301970

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Θανάσης Μπούρας, βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Ν.Δ. και τ. Υφυπουργός, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα την ενίσχυση του ΙΚΑ Ραφήνας με Ιατρικό προσωπικό.

Η ερώτηση πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 11285/15-02-11 και έχει ως εξής:

«Το ΙΚΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων των περιοχών Ραφήνας, Ν.Μάκρης, Μαραθώνα και Πικερμίου.

Η κατάσταση λειτουργίας του κρίνεται ανεπαρκής, απαράδεκτη και απελπιστική για τους ασφαλισμένους κατοίκους των περιοχών αυτών. Σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (4-2-2011), στο ΙΚΑ Ραφήνας μόνο ξύλο δεν παίζουν οι ταλαίπωροι ασθενείς, κάθε μέρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν, αφού υπάρχει μόνο ένας Ιατρός Παθολόγος για 4ώρες απασχόλησης την ημέρα. Οι συμβάσεις των άλλων δύο Ιατρών παθολόγων, έληξαν τον Οκτώβριο του 2010 και δεν καλύφθηκαν από τότε. Επίσης, δεν καλύφθηκε ούτε η θέση ενός Ουρολόγου και ενός Γυναικολόγου οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν στις αρχές του έτους και δεν αντικαταστάθηκαν, με συνέπεια να μην υπάρχει κανείς ιατρός αυτών των ειδικοτήτων.

Ύστερα από τα παραπάνω ερωτάται η κ. Υπουργός:

Πότε θα προβεί στην αναπλήρωση του ανωτέρω προαναφερόμενου ιατρικού προσωπικού, για την αποτελεσματική λειτουργία του ΙΚΑ Ραφήνας, και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του;»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york