Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

«Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια» του Αλεσάντρο Κασόνα παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι «Θέσπις» του Δήμου Κερατέας

Στις 14-16-17-19 Μαΐου 2010 ώρα 8:30 μ.μ το Θεατρικό Εργαστήρι «Θέσπις» του Δήμου Κερατέας παρουσιάζει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρο του Δήμου το έργο του Αλεσάντρο Κασόνα «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια» σε σκηνοθεσία Γιώργου Πετρινόλη και μουσική Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Το έργο του Κασόνα αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό σουρεαλισμού και ρομαντισμού, πραγματικότητας και συγκίνησης. Το «ζωτικό ψεύδος» αποτελεί τη βάση του έργου ενός παιχνιδιού θα μπορούσαμε να πούμε που ο συγγραφέας επιχειρεί ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Ο Κασόνα – τονίζει ο σκηνοθέτης του έργου – ανοίγει ένα παράθυρο στην ανθρώπινη ψυχή όπως κάνει σε όλα τα έργα του.

Στο έργο που ανεβάζει το Θεατρικό Εργαστήρι «ΘΕΣΠΙΣ» παίζουν οι: Νάντια Πέτση, Σταυρούλα Μεγαγιάννη, Ιάκωβος Συρίγος, Παναγιώτης Μούτσης (Πρωτέας), Αναστασία Σουρτζή – Καρανδινού, Δημήτρης Παπασχοινόπουλος, Θέμις Μάνσολας, Κώστας Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, Σία Δράκου, Λασκαρίνα Κοντογιάννη – Τσώμου, Λουκία Μιχαηλίδη, Στράτος Σαντής.

Η κατασκευή των σκηνικών έγινε από τον Φώτη Καρανδινό ενώ η επιμέλεια κοστουμιών από την Αναστασία Βαλάχη και τον Γιώργο Πετρινόλη.

Το έργο θα παρουσιαστεί και στο 6ο Εαρινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Σπάτων, σε μία παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάτων, το Σάββατο 15 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york