Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Σε ποιον Δήμο της Αν. Αττικής, ο Δήμαρχος δεν "αντέχει" να βλέπει "ενιαία ασφαλτοστρωμένους" δρόμους [Το κουίζ της εβδομάδος]

Σε ποιον Δήμο της Αν. Αττικής, ο Δήμαρχος δεν "αντέχει" να βλέπει "ενιαία ασφαλτοστρωμένους" δρόμους και αντί να αναμένει την ολοκλήρωση της (προεκλογικής) τοποθέτησης των αγωγών του Δικτύου Φυσικού Αερίου που λαμβάνει χώρα αυτό το διάστημα, προέβη σε (προεκλογικές) ασφαλτοστρώσεις οδών, δύο μήνες πριν την έναρξη των εκσκαφικών εργασιών, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται και πάλι στα νέα οδοστρώματα, αυτή η γνωστή, "ρομαντική" ξεχωριστή λωρίδα κατά μήκος αυτών?




Όποιος απαντήσει σωστά, κερδίζει ένα σετ αμορτισέρ για το όχημά του... 
(Ένα όνομα παρακαλώ. Το γνωρίζω πως είναι πολλοί, αλλά εγώ ζητώ ΤΟ συγκεκριμένο ENA...)

Σημ.: Οι εργασίες εκσκαφής στον επισημασμένο δρόμο (φώτο), θα λάβουν χώρα από τις 28 τρέχοντος μηνός, μέχρι... όσο πάρει. Εκεί θα τα χαλάσουμε...?




Ααα... Να μην το ξεχάσω... Είναι κάτι προσωπικό...
Γιατί κύριε (Δήμαρχε του Δήμου ENA) αποξηλώσατε τον ασφαλτοτάπητα στην Σπύρου Λούη (δεν βάζω περιοχή, για να μην αποκαλύψω τον Δήμο) και σε βάθος 60 εκ.(!) πριν από 8 μήνες (ήτανε Μάιος θαρρώ του '18) και έκτοτε αφήσατε τους κατοίκους της εν λόγω οδού, στο έλεος της βροχής και της λάσπης, αφού δεν είχατε, για οποιοδήποτε λόγο, διασφαλίσει την άμεση αποκατάστασή του?
Να υποθέσω πως και αυτό υπόκειται στα πλαίσια του "ρομαντισμού" που σας διέπει για τους δρόμους...?
Ή μήπως, λόγω απουσίας (προεκλογικού) ενδιαφέροντος?

Απλά να σας θυμίσω για πολλοστή φορά, πως στην εν λόγω οδό διαμένει η γερόντισσα μητέρα μου, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη για όλο αυτό το διάστημα, αφού η... "ειδική ράμπα" από... "ειδικό αμμοχάλικο" που κατασκευάσατε (οι τεχνικοί σας, όχι εσείς ασφαλώς) στην είσοδο, προκειμένου να εισέρχεται και εξέρχεται στην οικία της, προσομοιάζει με πίστα "parkour"...! Και στα 80 της πλέον, κομματάκι δύσκολο να ασκηθεί σε αυτό το... εξαιρετικό κατά τ' άλλα άθλημα...

Αλλά μην αγχώνεστε... Σύντομα, το "ρομαντικό" αυτό πρόβλημα, θα το επιλύσει η νέα Δημοτική Αρχή.

Άλλωστε, 4 μήνες έμειναν για τις εκλογές, όσοι ακριβώς και για τα "γενέθλια" που θα κάνουμε επ' ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους, από την αποφράδα εκείνη ημέρα της αποξήλωσης του ασφαλτοτάπητα και την μετατροπή της οδού, σε "ρομαντικό" χωματόδρομο της δεκαετίας του '50 και του '60...!

Και πάλι συγχαρητήρια για την αναλγησία σας...

Και μια βοήθεια του κοινού: 


Στο κτίριο που εμφανίζεται στο βάθος, στεγαζόταν μέχρι προσφάτως και για πολλά χρόνια πριν, το ΑΤ της περιοχής(ΔΔ), το οποίο λόγω "Καλλικράτη" συγχωνεύθηκε (όλως τυχαίως) με αυτό της περιοχής(ΔΔ) που διαμένει ο Δήμαρχος, του Δήμου του οποίου αναζητούμε το όνομα... Έκτοτε, αυξήθηκε στην περιοχή(ΔΔ) η εγκληματικότητα, αλλά αυτό είναι θέμα μελλοντικού κουΐζ...! Μην είσαστε και πλεονέκτες..

Βαγγέλης Αλιφέρης












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york