Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

|

Magical Snap - 2015.01.23 14.26 - 001

Η υποψηφία βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεωργία Μαρτίνου, βρέθηκε χθες Σάββατο 17 Ιανουαρίου στη Ραφήνα, όπου έγινε ενθουσιωδώς δεκτή από πολυπληθές ακροατήριο, παρότι ήταν η δεύτερη πρόσκληση που αποδέχτηκε στην ίδια περιοχή. Μάλιστα ο χώρος αποδείχτηκε ιδιαίτερα μικρός για το πλήθος των προσερχόμενων, πολλοί εκ των οποίων στέκονταν και στον εξωτερικό χώρο παρά το κρύο.

Δικαιολογημένα λοιπόν η κ. Μαρτίνου, η Γιωργία όπως τη φωνάζουν οι ψηφοφόροι, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη, ευχαριστώντας όλους με τη χαρακτηριστική απλότητα που τη διακρίνει.

Την κ. Μαρτίνου προσφώνησε η κ. Χριστοπούλου η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι ‘’η Γεωργία Μαρτίνου είναι άνθρωπος των έργων κι όχι των λόγων, γι’ αυτό αξίζει να υποστηριχθεί απ’ όλους. Όλοι εσείς που βρίσκεστε εδώ σήμερα, γνωρίζετε καλά, ότι η Γιωργία, στάθηκε πάντα αρωγός στα αιτήματα και τις ανάγκες του δήμου μας’’ κατέληξε.

Επίσης ο κ. Γιώργος Γιάννακας, μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου την ευχαρίστησε εκ μέρους της οργάνωσης, για όσα έχει προσφέρει στην περιοχή μέσω των παρεμβάσεών της στο κυβερνητικό έργο, το οποίο πάντα υποστήριξε. Έκλεισε δε μεταφέροντας τις ευχές του απόντος κ. Γιώργου Χριστόπουλου, ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα ως υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, για καλή επιτυχία στην κ. Μαρτίνου και στη Ν.Δ.

Η κ. Βιργινία Τζαγάκη επίσης, ως αντιπρόεδρος της συνομοσπονδίας συλλόγων στα Περιβολάκια, τόνισε τον καθοριστικό ρόλο της κ. Μαρτίνου στην προώθηση της οριοθέτησης των οικισμών, που έμεινε στη μέση, με την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, που προκάλεσε η αντιπολίτευση.

Η Γεωργία Μαρτίνου απευθύνθηκε από καρδιάς χωρίς μικρόφωνο, κοιτώντας προς όλες τις πτέρυγες των παραβρισκόμενων, παρουσιάζοντας το όνειρό της για μια Ελλάδα, όπου το δημόσιο θα λειτουργεί επιτέλους χωρίς επιρρεπείς υπαλλήλους στην υφαρπαγή του δημόσιου χρήματος, δίνοντας π.χ. συντάξεις σε μη δικαιούχους, ακόμα και συγγενείς νεκρών, όπως χαρακτηριστικά είπε, κτυπώντας καλού-κακού το χέρι της στο ξύλο.

«Αυτά τελείωσαν, τόνισε, η Ν. Δ. έβαλε τάξη σ’ ένα αχαλίνωτο δημόσιο, που οδήγησε τη χώρα στο γνωστό αποτέλεσμα της κατασπατάλησης του δημόσιου κορβανά και στην περικοπή μισθών και συντάξεων».

Και πιο κάτω συμπλήρωσε: «Οι δυσκολίες είναι μεγάλες και παραμένουν, όμως για πρώτη φορά μετά από έξι δύσκολα χρόνια, υπήρξε για πρώτη φορά ανάπτυξη, μικρή μεν, τόνισε κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση με ένα μικρό διάστημα μεταξύ αντίχειρα και δείκτη, αλλά ανάπτυξη. Με  πολύ κόπο φθάσαμε εδώ και δεν πρέπει τώρα, σήμερα, να αφήσουμε να πάει χαμένος ο κόπος μας. Οφείλουμε και θέλουμε να ολοκληρώσουμε ότι αρχίσαμε ως κυβέρνηση και θα το είχαμε κάνει αν δεν είχαμε μια τόσο κακή αντιπολίτευση, που οδήγησε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. Γιατί σε μια χώρα κάνει κακό και μια κακή αντιπολίτευση. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους».

Η Γεωργία Μαρτίνου παραμένει μια βουλευτίνα, χαμηλών τόνων, χωρίς να κυνηγά τη δημοσιότητα, στις πλείστες των περιπτώσεων την αποφεύγει συστηματικά, ενώ παραμένει πεισματικά ‘‘δεμένη’’ με την Αττική, την περιφέρεια όπου εκλέγεται. Αυτό γίνεται αντιληπτό απ’ τους πολίτες οι οποίοι την πλαισιώνουν με αγάπη, οπουδήποτε εμφανίζεται. 

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york