Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Magical Snap - 2015.01.15 14.21 - 003Magical Snap - 2015.01.15 14.21 - 002

Γεννήθηκε το 1955 στην Αμαλιάδα Ηλείας. Είναι παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών, φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Κατοικεί στο Γέρακα από το 2001. Γιατρός Πνευμονολόγος, Διευθυντής στην Πνευμονολογική κλινική του «Ευαγγελισμού».
Εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) από το 1984. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Πύργου το 1984 και αντιπρόεδρος των Αγροτικών Γ ιατρών Νομού Ηλείας, το 1985. Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας.

Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ. Είναι εκλέκτορας του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, στο Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Δυο χρόνια ήταν υπεύθυνος στο ιατρείο διακοπής καπνίσματος στα Δημοτικά Ιατρεία Παλλήνης, σε εθελοντική βάση. Έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε εθελοντικές αποστολές ιατρών στα Μέθανα και στα νησιά του Αιγαίου.
Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας. Είναι εκπρόσωπος του «Ευαγγελισμού» στο Εθνικό Δίκτυο Νοσοκομείων Προαγωγής Υγείας (μέλος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας).Έχει συμμετοχές σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια με ομιλίες, δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις.
Η κοινωνική και πολιτική του δράση αρχίζει από τα χρόνια της δικτατορίας. Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε πρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών του Βουκουρεστίου. Είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york