Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Γκοτσόπουλος: Στις 25 του Γενάρη είναι ανάγκη για την κοινωνία, για όλους μας, να νικήσουμε! Είναι στο χέρι μας. Μπορούμε.

|

ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣPALLINIPRESSa

"Το μέλλον δε θα ρθεί από μονάχο του έτσι νέτο σκέτο αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς." Και το μέλλον έχει αφετηρία.
Την 25η του Γενάρη, όπου με την ψήφο μας απελευθερωνόμαστε οριστικά από την απολυταρχία των μνημονίων τους. Bάζουμε τέλος στην υποτέλεια, την εθνική ταπείνωση, την αδικία, την κλεπτοκρατία. Αποστρατεύουμε την κυβερνητική σιαμαία συμφυΐα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, τα δεκανίκια και τους πάτρωνές τους. Στέλνουμε μήνυμα δημοκρατικής αλλαγής στην Ευρώπη. Χαράσσουμε νέους ελπιδοφόρους δρόμους με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Με τη δική σας δύναμη και εντολή ξαναφέρνουμε στην Ελλάδα την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία.

Στην πιο κρίσιμη αυτή εκλογική αναμέτρηση για το λαό με αίσθημα ευθύνης συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ελπίδας στην Περιφέρεια Αττικής. Για να υπηρετήσω με αρχές το όραμα για μια κοινωνία ανοιχτή, με ανθρωπιά, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. Όπως πράττω επί 25ετία σε όλους τους κοινωνικούς, αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς αγώνες. Παρών και σ΄ αυτή τη μάχη με άμεσες προτεραιότητες: την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, την ανάκτηση της εργασίας, τη δημοκρατική ανασυγκρότηση του κράτους, την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα της ζωής μας.

Στις 25 του Γενάρη είναι ανάγκη για την κοινωνία, για όλους μας, να νικήσουμε!

Είναι στο χέρι μας. Μπορούμε.

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Γκοτσόπουλος

Υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής

Τηλ.: 697 4265 774

Email: tgkotsopoulos@yahoo.gr

Facebook: Γκοτσόπουλος Θεόδωρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york