Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών “1η Μάη” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

P1112142

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 11.01.2015 ο Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών “1η Μάη” στα γραφεία του.
Η αίθουσα φάνηκε πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Εντύπωση προκάλεσε για ακόμα μία φορά το νεαρό της ηλικίας των μελών του Δ.Σ του Συλλόγου που  απέσπασε τα θετικά σχόλια των παρευρισκομένων μιας και είχαν φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης και αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Λουλάκης Δημήτρης πήρε τον λόγο εκ μέρους όλου του Δ.Σ και αφού ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους στη κοπή της πίτας  ευχήθηκε να έχουμε καλή χρονιά με υγεία δύναμη και ελπίδα.

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος κος Ζούτσος Αθανάσιος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Μερτύρης Παναγιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Σμέρος Γιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Λιακόπουλος Άγγελος η αντιδήμαρχος κα Κουνενάκη Ειρήνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Ζινέλη Πόπη, κος Παναγιώτης Κάλανδρος, κος Γιώργος Καρατζάς, κος Δημήτρης Μπαξεβάνης, κος Κωστής Σμέρος, οι πρώην δήμαρχοι Παλλήνης, κος Σπύρος Κωνσταντάς, κος Θοδωρής Γκοτσόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παλλήνης κος Νίκος Παπανικολάου, και ο τοπικός σύμβουλος κος Διογένης Μπριλάκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, κα Λεβαντή Μαρία, κος Λάκκος Παναγιώτης και κος Μπουντουβάς Αναστάσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york