Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

O Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης συνεχίζει το κοινωνικό του έργο

O Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο, οργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση προσφοράς, με την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά  «Του Χαμόγελου του Παιδιού» που φιλοξενούνται στο Περιστέρι.
Παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η προσφορά γονέων και παιδιών,  ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Αξιοσημείωτη ήταν η προσφορά  των παραγωγών της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών με ένα γεμάτο φορτηγάκι από φρέσκα λαχανικά, μετά από πρωτοβουλία των μελών του συλλόγου κ.κ. Μυρτσίδη και Φιφλή, καθώς και η προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων, καθαριστικών και χαρτικών του Super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στον Αγιο Στέφανο.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στα παιδιά της ΣΤ' τάξης, που παρέδωσαν στην υπεύθυνη του σπιτιού του Χαμόγελου δωροεπιταγή 500 ΕΥΡΩ από γνωστό super market, χρήματα τα οποία είχαν τα ίδια συγκεντρώσει από το bazaar τους τα Χριστούγεννα.
Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014,  από τα παιδιά της Δ' τάξης, συνοδευόμενα από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Παγανόπουλο και τις δασκάλες τους. Τον σύλλογο γονέων εκπροσώπησαν οι κ.κ. Κ. Αυγέρη και Ε.Καππή.
Τα παιδιά συνομίλησαν με τις υπεύθυνες του Χαμόγελου, εξέφρασαν τις εύλογες απορίες τους για τον ρόλο του Χαμόγελου του Παιδιού, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι και για την διαβίωσή τους εκεί, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σπιτιού, έπαιξαν και έφαγαν όλα μαζί στην αυλή.
Την ομορφότερη  εμπειρία αποτέλεσε η επαφή και το παιχνίδι με τους δύο πιο μικρούς ένοικους, 2 αγοράκια 2,5 ετών, τα οποία δεν έφυγαν λεπτό από τις αγκαλιές  των παιδιών.

«Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου, ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους γονείς και τους μαθητές του σχολείου μας, που ανταποκρίθηκαν τόσο θερμά στο κάλεσμά μας. Μακάρι να είμαστε γεροί και ικανοί να συνεχίσουμε αυτήν την προσφορά αγάπης και στο μέλλον!»

            Κατερίνα Αυγέρη
                  Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york