Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

[Φωτογραφίες) - ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΌ ΣΤΗΝ ΑΡΤΈΜΙΔΑ.. Συνελήφθησαν οι 2 κακοποιοί, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι συλληφθέντες διέρρηξαν περίπου 4 σπίτια επί των οδών Δημοκρατίας και Εθνικής Αντιστάσεως!!

Λίγο μετά τις 1 τα ξημερώματα, 2 αλλοδαποί άνοιξαν περίπου τέσσερα σπίτια στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως και Δημοκρατίας στην Αρτέμιδα!! Οι γείτονες άκουσαν το θόρυβο και κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έδωσε σήμα στην ομάδα 224 της ΔΙΑΣ Αρτέμιδος.  Η ομάδα ΔΙΑΣ, παρόλο που είχε σχολάσει, έσπευσε αμέσως στον τόπο της διάρρηξης και συνέλαβε τον πρώτο κακοποιό.

Ο δεύτερος αφού αντιλήφτηκε το γεγονός και είδε τους κατοίκους με τις καραμπίνες στα χέρια, προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από διπλανή στέγη. Χάρη στην αυτοθυσία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αρτέμιδος, ο δεύτερος κακοποιός συνελήφθη λίγη ώρα μετά! Οι άντρες της αστυνομίας βρήκαν μια τσάντα που είχε τα σύνεργα των διαρρηκτών χωρίς όμως να βρουν όπλα (πιθανολογείται να τα είχαν πετάξει λίγο πριν την σύλληψη για να γλιτώσουν χειρότερες κατηγορίες).

Οι άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του Α.Τ. Αρτέμιδος. Αξίζουν συγχαρητήρια στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς και στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αρτέμιδος για την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση τους!!

01312

 http://press.apopsinews.net/?p=6441

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york