Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Παλλήνη: Έργα βιτρίνας σε εξέλιξη.…. (Σκέψεις ενός ψηφοφόρου)

paidikixara

http://pallinipress.blogspot.gr/

Έργα βιτρίνας σε εξέλιξη.….

Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαπιστώνω με μεγάλη μου λύπη ότι σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν έχει αλλάξει τίποτα, τίποτα απολύτως. Εκτός από τις αυτοκτονίες (που δεν ασχολείται και κανένας μεταξύ μας!) την φτώχεια και την δυστυχία του κόσμου, όλα τα άλλα έχουν παραμείνει ίδια και αναφέρομαι στην κακή νοοτροπία και συμπεριφορά του Έλληνα Πολιτικού ο οποίος διακρίνεται για την μικροψυχία του και για τις ανύπαρκτες αξίες και ιδανικά του.

Κανείς δεν αφουγκράζεται τον πόνο του λαού, συνεχίζουν την πολιτική που έχουν χαράξει εδώ και δεκαετίες και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Το αποδεικνύουν άλλωστε τα έργα που ξεκίνησαν ταυτόχρονα παντού. Ήδη πρόλαβαν και τοποθέτησαν σιδερένια προστατευτικά κάγκελα στα πεζοδρόμια της Λεωφ. Μαραθώνος στο ύψος των γηπέδων. Θυμάμαι στις προηγούμενες εκλογές γέμιζαν το ενδιάμεσο παρτέρι με λουλούδια (είχε περάσει η εποχή που φυτεύονταν τα εποχιακά λουλούδια, αλλά ποιος νοιάζεται!).

Ξαφνικά λες και τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Ανακαινίζονται πλατείες, σκάβονται δρόμοι, παρτέρια…. εκεί που το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρχαν συνεργεία για να βάψουν π.χ. τα σχολεία, ξαφνικά όλη η περιοχή έγινε ένα απέραντο εργοτάξιο.

Στάχτη στα μάτια του κόσμου, η απόλυτη κοροϊδία. Αυτό έχει ανάγκη ο κόσμος; Έργα της τελευταίας στιγμής; Σε ποιους απευθύνονται; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, υπάρχει κόσμος που πεινάει και αυτοί συνεχίζουν και εφαρμόζουν τις ίδιες τακτικές.

Τα δεδομένα άλλαξαν η Κοινωνία έχει άλλες απαιτήσεις. ‘Όποιος δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα καινούργια δεδομένα καλύτερα να πάει σπίτι του.

Η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρώπους έντιμους με ήθος, καθαρή σκέψη, εξυπνάδα, τόλμη και αγάπη για αυτόν εδώ τον τόπο.

Κρίμα. Από την παλιά νοοτροπία χορτάσαμε δεν θα πάρουμε άλλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Έχουμε πέσει πολύ χαμηλά, πιο χαμηλά δεν γίνεται, ας αναρωτηθούμε όλοι αν έχει έρθει η ώρα να σηκωθούμε και να βαδίσουμε μπροστά!

Σκέψεις ενός ψηφοφόρου

NM

* Φωτογραφία αρχείου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york