Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Βαγγέλης Αλμπάνης – Υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Μερτύρη

|

Σε δύο μήνες πραγματοποιούνται δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής. Οι δημότες θα κληθούν να αξιολογήσουν όχι μόνο τη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και τις εναλλακτικές επιλογές για μια καλύτερη πόλη, για ποιοτική τοπική κοινωνία. Ως πολίτης και ως άνθρωπος που δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην πόλη, προσδοκώ μια δημοτική αρχή και ένα Δήμαρχο που θα κάνει τη διαφορά, που θα ενεργεί με ειλικρίνεια, με δικαιοσύνη, με αποφασιστικότητα προς όφελος των συμπολιτών μου.

Ανάμεσα στις υπάρχουσες υποψηφιότητες, εκείνη που με παρακινεί πραγματικά να ασχοληθώ ενεργότερα με τα κοινά και να δώσω το «παρών», σε μια συνολική και συγκροτημένη προσπάθεια για ένα καλύτερο δήμο, είναι η υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Μερτύρη με τον συνδυασμό «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να Ζεις».

Πρόκειται για έναν άνθρωπο αυτοδημιούργητο, επιτυχημένο επιχειρηματία, αγαπητό στην τοπική κοινωνία, αποφασισμένο να αλλάξει τα πράγματα και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και ουσιαστικό έργο.

Η ομάδα που δημιουργεί και οι συγκεκριμένοι στόχοι που θέτει για το μέλλον του δήμου μας, με την ισχυρή και αποφασιστική στήριξη και των νέων ανθρώπων, μου δίνει την δύναμη να συμμετάσχω και να στηρίξω αυτήν τη νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια.

Δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη.

Προσκαλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευτούν μαζί μας στη μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε τις πόλεις μας, Πόλεις για να Ζεις.

Με ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, με ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ


Βαγγέλης Αλμπάνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york