Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού στην Παιανία (Φωτογραφίες)

«Κατασκευή Δικτύων Απορροής Ομβρίων Υδάτων Δήμου Παιανίας β΄φάση, Προϋπολογισμού 27.050.000 €»

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού στην Παιανία

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός την Πέμπτη 30/1/2014 επισκέφθηκε την Παιανία προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες που πραγματοποιούνται στη πόλη μας και αφορούν το έργο «Κατασκευή Δικτύων Απορροής Ομβρίων Υδάτων Δήμου Παιανίας β΄φάση, Προϋπολογισμού 27.050.000 €».

Ο κ. Σγουρός συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη κα Χρυσάνθη Κισκύρα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημοσθένη Μπαρούτα επισκέφθηκαν το εργοτάξιο όπου ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, εξήγησε αναλυτικά την πρόοδο των εκτελούμενων έργων και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τα έργα αυτά που αποτελούν μια προσφορά αγάπης στη γενιά του σήμερα και του αύριο που θα δουν να βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής τους και να οργανώνεται η πόλη σ΄ότι αφορά τις υποδομές.

Το έργο αυτό θα δώσει οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα των πλημμυρών και θα ανακουφίσει τους δημότες και τις επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται στη πόλη μας, αφού δημιουργούνται οι απαραίτητες υποδομές για την ζωή των πολιτών και επιλύονται σημαντικά τοπικά προβλήματα Συγκεκριμένα περιλαμβάνει την κατασκευή τοπικών αγωγών που θα συνδέονται με τον κεντρικό ο οποίος αποτέλεσε το αντικείμενο των εργασιών της α΄ φάσης (22.500.000€), που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο.

 
Κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york