Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σύλλογος Γονέων 2ου Νηπιαγωγείου Γέρακα με νέα ανακοίνωση "βάζει στη θέση του" τον κο Καρκούλια - Δείτε και την απάντηση του κου Στρίκου Κώστα....

Ο Σύλλογος Γονέων 2ου Νηπιαγωγείου Γέρακα με νέα ανακοίνωση "βάζει στη θέση του" τον κο Καρκούλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με σχόλιο του κου. Καρκούλια, για την ως άνω ανάρτηση, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος έχει αποστείλει σχετική επιστολή στο Δήμο (Αρ. Πρωτ. 37806/14-11-2013), το οποίο απευθυνόταν στους κ.κ. Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο κο. Καρκούλια, με κοινοποίηση στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κο. Αβαρκιώτη και τη Διευθύντρια του Σχολείου. Απάντηση - επίσημη - δεν έχει υπάρξει σε αυτήν την επιστολή, κι αν έχει παρακαλώ όπως μας κοινοποιηθεί ο αριθμός εγγράφου.

Επιπλέον, αντιπροσωπεία του Συλλόγου συναντήθηκε την 14η Νοεμβρίου 2013 με τον Δήμαρχο για το ίδιο θέμα κι έχουν υπάρξει επανειλημμένες επικοινωνίες με τον ίδιο τον κο. Καρκούλια. Ως γονείς δεν μας υποκινεί κάποια πολιτική σκοπιμότητα, αλλά μόνο η σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας.

Προσκαλούμε τον κο. Καρκούλια, στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με όλους τους γονείς την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:00 στο χώρο του Νηπιαγωγείου, όπου θα λάβει χώρα και η κοπή της πίτας του Συλλόγου, για να μας παρέχει την πληροφόρηση για την οριστική ημερομηνία παράδοσης του έργου. Ο Σύλλογος θα είναι παρών.

Ο Σύλλογος Γονέων 2ου Νηπιαγωγείου Γέρακα



Παρακάτω δείτε το σχόλιο του κου Καρκούλια στην ανάρτηση του ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS στη σελίδα της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ο κος Καρκούλιας έχει ανακαλύψει ένα ανέξοδο τρόπο να απαντά (facebook) όταν κάποιος αναφέρει πρόβλημα για κάποιο σχολείο του Δήμου μας. Δεν είναι μόνο αυτό όμως.

Δείτε με τι εκφράσεις απευθύνεται στον σύμβουλο της δημοτικής ενότητας Γέρακα κο Στρίκο Κων/νο όταν αυτός "τόλμησε" να πει την γνώμη του για το ίδιο θέμα.

Με εκφράσεις του τύπου "Κωστάκη κατήγγειλε την λακούβα" και "Ξέρεις ότι εγώ δεν πτοούμαι απο ανίκανους νεοσσούς πολιτικάντιδες και τυχοδιώκτες ενημερωτές της κοινής γνώμης." ο κος Καρκούλιας έχει την αίσθηση πως θα κλείσει το στόμα κάποιων που αντιδρούν στα λεγόμενά του.

Πήρε βέβαια την απάντησή του από τον κο Στρίκο η οποία ήταν η εξής:

  • Το ήθος μου κ Καρκουλια και αγωγή που πήρα απο την οικογένεια μου (και εσείς τους γνωρίζετε καλά όπως και πολλοι άλλοι ) δεν μου επιτρέπουν να σας απαντήσω . Η στάση σας και η πολιτική σας συμπεριφορά με αφήνει παγερά αδιάφορο . Να σας Χαίρονται αυτοί που σας στηρίζουν

πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york