Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!! (ΜΕΡΟΣ 1ο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον Σεπτέμβριο 2010, δηλαδή ένα μήνα πριν από τις Δημοτικές εκλογές, ο Σύλλογός μας προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη, κατά το δυνατόν, ενημέρωση των κατοίκων της πόλης μας για τις θέσεις όλων των υποψηφίων στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας ή πρόκειται να μας απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον, είχε ζητήσει την άποψή των υποψηφίων Δημάρχων και την πρόθεσή τους για επίλυση αυτών.
Επειδή και πάλι θα ζητηθεί από όλους εμάς να επιλέξουμε ποιον θα ψηφίσουμε για Δήμαρχο για τα επόμενα 5 χρόνια, ας θυμηθούμε τι υποσχέσεις μας είχαν δώσει και τι έκαναν!!
Θα πρέπει να τονιστεί ότι Καθαριότητα, Αποκατάσταση Δρόμων και Πεζοδρόμια αποτελούν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πράγματα μιας Δημοτικής Αρχής…

Θα ξεκινήσουμε έναν απολογισμό των πεπραγμένων στην πόλη μας :
ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ

Ερώτηση Νο 20:

Εγκατάλειψη είναι το κύριο χαρακτηριστικό στο Τρίγωνο της Κάντζας, το οποίο επί χρόνια αποτελούσε σημείο αναφοράς αθλητικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Σκοπεύετε να προβείτε σε αναβάθμισή του και ποιος ο χρονικός ορίζοντας ανάπλασής του?

Απάντηση κου Ζούτσου

Η συντήρηση και διατήρηση σε άριστη κατάσταση όλων των εγκαταστάσεων
( αθλητικών, κοινοχρήστων, κ.λ.π.) είναι για μας μία καθημερινή πραγματικότητα.
Μετά λύπης μου έχω και εγώ κάνει τις ίδιες διαπιστώσεις και σας διαβεβαιώνω ότι αυτό το φαινόμενο θα εκλείψει το συντομότερο δυνατό σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους κοινόχρηστους χώρους .
Δείτε λοιπόν τα αποτελέσματα μετά από 3 χρόνια ..

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

11121314

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york