Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Στέφανος Γούλας: «Τα "παπαγαλάκια" της Νέας Δημοκρατίας έδρασαν και πάλι!»

Το γνωστό site των παραπλανητικών και κατά παραγγελία της Νέας Δημοκρατίας ειδήσεων parapolitika.gr, δημοσίευσε σήμερα 24 Ιανουαρίου άρθρο με τίτλο «Στέφανος Γούλας: Ένας εραστής των… τανκς, προσχώρησε στους ΑΝΕΛ» αναφέροντας ότι είμαι «ένα από τα πιο σκληρά «δεξιά» στοιχεία…» και στήριξε τον τίτλο με φωτογραφία που ανάρτησα στο facebook στις 22 Μαρτίου 2013 και απεικόνιζε στρατιωτική παρέλαση, τη στιγμή που περνούσαν τα τεθωρακισμένα.

Αφορμή για την ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, ήταν η για μια ακόμη φορά απουσία από τις Εθνικές Παρελάσεις τεθωρακισμένων, κάτι το οποίο σχολίασα τόσο εγώ, όσο και πολλοί φίλοι μου γράφοντας ως Plan C, τον έρανο για να συγκεντρωθούν χρήματα για καύσιμα ώστε να λυθεί το πρόβλημα των κρατούντων. Όλα αυτά βέβαια δεν αναφέρθηκαν ώστε να κάνουν το κατάπτυστο αυτό άρθρο, περισσότερο αληθοφανές!

Φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς η προσχώρησή μου στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ψάχνουν να βρουν τρόπους να με απαξιώσουν, θεωρώντας ότι έτσι θα ανακόψουν την άνοδο του Κινήματός μας… με ψέμματα και φτηνά κουτσομπολίστικα άρθρα!

Αυτό που πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσουν, τόσο τα «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης, όσο και οι δωσίλογοι εντολείς τους, είναι ότι πλησιάζει το τέλος τους…!

Είμαστε Πολλοί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ…

Είμαστε ΠΛΗΡΩΣ Ανεξάρτητοι…

Είμαστε ΓΝΗΣΙΟΙ Έλληνες…

Στέφανος Γούλας

.

madatoforos

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york