Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πλήρης απαξίωση του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε ΓΕΡΑΚΑ από την δημοτική αρχή - Τι θέλουν να κρύψουν;

Θα αναφερθώ για άλλη μια φορά σε κάτι που προκαλεί έντονο ενδιαφέρον και προβληματισμό τόσο σε εμένα όσο και σε κατοίκους του Γέρακα.

Αύριο τετάρτη 22-1-2014 και ώρα 18:00 συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Γέρακα και για άλλη μία φορά οι αρμόδιοι ΔΕΝ μπήκαν στον κόπο να την αναρτήσουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης όπως σωστά πράττουν για τις αντίστοιχες συνεδριάσεις της δημοτικής ενότητας Παλλήνης.

Η συνεχής απαξίωση των συνεδριάσεων του συγκεκριμένου τοπικού συμβουλίου από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας του Δήμου Παλλήνης και όχι μόνο, έχει σκοπό την προφανή διακοπή ενημέρωσης και απουσίας των κατοίκων από αυτή, αλλά και την δυσλειτουργία του τοπικού συμβουλίου.

Επειδή η συγκεκριμένη πράξη τείνει να παγιοποιηθεί συνεπικουρούμενη από την άρνηση του κ Δημάρχου δια στόματος Προέδρου τοπικού συμβουλίου να κρατούνται πρακτικά συνεδριάσεων με πρόσχημα οικονομικό, όπως παλαιοτέρα έχω αναφερθεί, με αναγκάζει να αποστείλω προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη του επιστολή προκειμένου να τοποθετηθούν, με σκοπό την γνωστοποίηση των προθέσεών τους και την λύση του θέματος αυτού.

ΣΤΡΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york