Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Στο Προσήλιο ο Ισίδωρος Μάδης

unnamed (1)

Συνάντηση με τους κατοίκους του Προσηλίου είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης. Αντικείμενο τα προβλήματα της περιοχής αλλά και η ευκαιρία που πλέον γεννάται για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην τοποθέτηση του και πριν ξεκινήσει ο διάλογος με τους πολίτες τοποθετήθηκε για όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πολιτικά παιχνίδια που στήνονται στην πλάτη των δημοτών.

«Κάνουν τα κοκόρια στα καφενεία αλλά είναι κότες στο δημοτικό συμβούλιο» σημείωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος σε τακτικές άλλων.

Οσον αφορά τα προβλήματα του Προσηλίου ο Ισίδωρος Μάδης απέφυγε να μοιράσει υποσχέσεις εξηγώντας πως είναι προτιμότερο να προχωρά προσεκτικά με λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν παρά να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Ξεκαθάρισε πάντως πως προτεραιότητα για την δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε Μαζί» είναι η ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής.

Τόνισε πως η δημοτική αρχή Δάβαρη λειτουργεί εν πολλοίς εν κρυπτό αναγκάζοντάς τον να προσφεύγει είτε στις αρμόδιες υπηρεσίες για να μπορεί να ενημερώνεται για τις σημαντικές υποθέσεις.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά του Δήμου Παιανίας σημείωσε πως δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι ο δήμος είναι εύρωστος.

Κατηγόρησε δε την δημοτική αρχή ότι επιλέγοντας την τακτική των συμβάσεων εγκλώβισε πολιτικά εργαζομένους αλλά εν τέλει άφησε τον δήμο ακάλυπτο με σημαντικές ελλείψεις που θα πρέπει να καλυφθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york