Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Παναγιώτης Χασιώτης υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Ωρωπού

Η δημοτική μας κίνηση «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», σήμερα Σάββατο 25/1/14, ολοκλήρωσε το πρώτο τμήμα της διαδρομής ανατροπής και αλλαγής της αυτοδιοικητικής πραγματικότητας στο Δήμο Ωρωπού.

Τα μέλη της κίνησής μας, με μεγάλη συμμετοχή, με χαμόγελα ελπίδας και με αγωνιστική διάθεση εξέλεξαν με ψηφοφορία τον καταλληλότερο μεταξύ ίσων για τη θέση του επικεφαλής της κίνησής μας, που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τη θέση του επικεφαλής ανέλαβε ο Παναγιώτης Χασιώτης με 113 ψήφους (57.1%), ενώ έλαβαν ο Κώστας Λίτσας 68 ψήφους (34.3%) και ο Βαγγέλης Βάθης 17 ψήφους (8.6%).

Από τη σημερινή εκλογική διαδικασία δεν υπάρχουν ηττημένοι.

Υπάρχουν μόνο νικητές και είναι η συμμετοχή, η διαφάνεια και η δημοκρατία.

Είναι οι νέες αξίες, οι νέες αντιλήψεις, το νέο ήθος που χαρακτηρίζουν την κίνησή μας.

Συνεχίζουμε από αύριο τη διαδρομή μας, με περισσότερο κουράγιο, περισσότερες ελπίδες, ενωμένοι, αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα στο Δήμο Ωρωπού.

Επόμενος σταθμός της διαδρομής μας είναι οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου κι ύστερα με τον κόσμο, με τους πολίτες, όλοι μαζί, νικητές, θα ξεκινήσουμε την πορεία ανατροπής και διεξόδου στα 11 χωριά μας, του Δήμου Ωρωπού.

…για ν΄αρχίσουμε να παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york