Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για σύντομη παρακατάθεση των χρημάτων, από την Aπαλλοτρίωση του «Ρέματος Ερασίνου»

Magical Snap - 2014.01.18 02.05 - 004

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε, έχει εκδοθεί η υπ’ αριθμόν 463/17-9-2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που αφορά στην προσωρινή τιμή μονάδος (για την εδαφική έκταση και τα επικείμενα) των απαλλοτριωθέντων ακινήτων, της περιοχής του «Ρέματος Ερασίνου».

Επειδή τα χρήματα για την εν λόγω Απαλλοτρίωση, δεν έχουν ακόμα παρακατατεθεί, η Δημοτική Αρχή, συναισθανόμενη την αγωνία των ιδιοκτητών, πιέζει για την σύντομη παρακατάθεσή τους.

Στα πλαίσια αυτά, ο Δήμαρχος απέστειλε σχετική επιστολή, στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επισημαίνοντάς του την αναγκαιότητα για την άμεση παρακατάθεση του συνολικού οφειλόμενου ποσού και την απόδοσή του στους δικαιούχους συμπολίτες μας!

Ταυτόχρονα, ζήτησε να προγραμματιστεί και ειδική συνάντηση μαζί του στο άμεσο χρονικό διάστημα, ώστε να υπάρξει αναλυτική και πλήρης ενημέρωση.

Πιστεύουμε ότι ασκώντας κάθε δυνατή πίεση, σύντομα θα υπάρξουν θετικά νέα για τους ιδιοκτήτες!

2) Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνει, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, οι πρώτες συνδέσεις με το Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων του Δήμου μας, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, του Βιολογικού Καθαρισμού Μαρκοπούλου.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που το επιθυμούν και από των οποίων τα σπίτια, περνά μπροστά ο αγωγός της Αποχέτευσης, να έρθουν σε επικοινωνία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, καλώντας στο 22990-20176, προκειμένου να τους δοθούν οι απαραίτητες τεχνικές οδηγίες για την σύνδεσή τους.

Ενημερώνουμε ακόμη τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες, ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη το ύψος των τελών σύνδεσης, οπότε δεν απαιτείται άμεσα η καταβολή τους, για την πραγματοποίηση της σύνδεσης. Δεσμευόμαστε ωστόσο, ότι το ύψος των τελών σύνδεσης, θα κινηθεί σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα και θα δοθεί η δυνατότητα αποπληρωμής τους, σε πολλές δόσεις.

Ο Δήμος μας υλοποιεί επιτέλους και μετά από προσπάθειες είκοσι ετών, ένα σημαντικότατο έργο πνοής, που θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα των πολιτών, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york