Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Διερεύνηση ποινικών ευθυνών για δύο υποθέσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Μαρκοπούλου του κ. Φ. Μαγουλά, απ’ τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι σύμφωνα με την Έκθεση των Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ.κ. Γεωργίου Μανιάτη και Χρήστου Κουκάκη, οι οποίοι διενήργησαν διετή έλεγχο στον Δήμο Μαρκοπούλου, αναφορικά με: α) Την βεβαίωση και είσπραξη από τους ιδιοκτήτες των Λατομείων του Ειδικού Τέλους Λατομείων και β) Την Προμήθεια Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες του Δήμου μας το 2007, διαπιστώθηκαν συγκεκριμένες, μη νόμιμες ενέργειες και πλημμέλειες, από τις αποφάσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, του κου Φώτη Μαγουλά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση των Επιθεωρητών, η προηγούμενη Διοίκηση δεν βεβαίωσε έγκαιρα Λατομικά Τέλη ύψους 754.902 Ευρώ τα οποία παρεγράφησαν και δεν εισπράχθηκαν, ενώ παρανομίες εντοπίστηκαν και όσον αφορά στην Προμήθεια Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες του Δήμου το 2007, ύψους 700.000 Ευρώ.

Ως εκ τούτου και οι δύο παραπάνω υποθέσεις παραπέμφθηκαν απ’ τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, για αναζήτηση ποινικών ευθυνών.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york