Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Θα πεθάνει ο κόσμος από το κρύο! Nτροπή σας. Στοπ. - Ειδικά οι δήμοι είναι εντελώς απαράδεκτοι. Να το θυμηθούν αυτό οι συμπολίτες στις δημοτικές εκλογές που έρχονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού στέλνουν επιστολές ο ένας στον άλλον, να τους στείλουμε κι εμείς ένα τηλεγράφημα: Nτροπή σας. Στοπ. Με αυτή τη φράση σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Νίκος Χατζηνικολάου το αλαλούμ με τις επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος. "Διότι τώρα πρέπει να προχωρήσουν και να κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν που οι θερμοκρασίες είναι και πάλι πάρα πολύ χαμηλές. Αν θρηνήσουμε και πάλι θύματα από το κρύο ή από το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται τρόποι θέρμανσης που οδηγούν σε τραγικές ειδήσεις σαν αυτές που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες, θα είναι πολύ μεγάλη τους ντροπή και η ευθυνη θα είναι όλη δική τους" είπε προσθέτοντας:....

"Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται να μην έχουν ένα στοιχειώδη μηχανισμό για να δουν ποιοι συμπολίτες μας έχουν πρόβλημα. Ειδικά οι δήμοι είναι εντελώς απαράδεκτοι. Να το θυμηθούν αυτό οι συμπολίτες στις δημοτικές εκλογές που έρχονται".

enikos.gr

.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york