Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ:ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ‘ΑΣΤΕΡΑ’

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ‘ΑΣΤΕΡΑ’

Την Τρίτη 26/11 αιφνιδιαστικά συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εκποίηση ολόκληρης της χερσονήσου του ΑΣΤΕΡΑ.

Πρόκειται για αντισυνταγματική και περιβαλλοντικά καταστροφική μεθόδευση, που θα οδηγήσει στην ανέγερση 60.000 τετρ. μέτρων πολυτελών κατοικιών, εμπορικών κέντρων κλπ, σε εκτάσεις που περιλαμβάνουν αρχαιολογικούς χώρους, είναι δασικές και αποτελούν πνεύμονα για την ευρύτερη περιοχή. Με παράνομο τρόπο και εν κρυπτώμεθοδεύτηκε μέσω ΤΑΙΠΕΔ, η εκποίηση δασών, αιγιαλών και αρχαιολογικών χώρων,έναντι πινακίου φακής, ενώ παράλληλα 1500 εργαζόμενοι στο μοναδικό 5άστερο ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής οδηγούνται σε απόλυση !

Η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να δώσουν μαζικά το παρόν την Τρίτη 26/11 στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Λεωφ. Μεσογείων 156.

Με τη δυναμική δική μας αντίδραση μπορούμε να αποτρέψουμε την εγκληματική για τους κατοίκους και τη χώρα εκποίηση της χερσονήσου !

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york