Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ένταση και λιποθυμίες στο Δημοτικό Συμβούλιο για το γήπεδο της ΑΕΚ!..Οπαδοί "πήραν στο κυνήγι" αριστερούς που είναι αντίθετοι στην κατασκευή του γηπέδου!!

Χαμός έγινε πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση που θα εγκρίνει το σχέδιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Μεγάλη ένταση υπήρξε τη στιγμή που μίλησαν οι δημοτικοί Σύμβουλοι που εκφράζουν τις απόψεις του ΚΚΕ και ήταν αντίθετοι στην δημιουργία του γηπέδου από ιδιωτική εταιρεία.

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα η κατάσταση... ξέφυγε, με τους φιλάθλους που ήταν παρόντες να φωνάζουν, να πετάνε αντικείμενα και να αναποδογυρίζουν τραπέζια! Μάλιστα, κάποιος φώναζε «ένας γιατρό ρε παιδιά, έναν γιατρό» καθώς κάποιος από την ένταση δεν έδειχνε να νιώθει και τόσο καλά! Η αναταραχή κράτησε σχεδόν για 10 λεπτά.

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα όταν αποχώρησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ και η συζήτηση για το γήπεδο συνεχίστηκε με μικροεντάσεις.


Η δήμαρχος πάντως, Έφη Αποστολάκη κάλεσε να εγκριθεί το σχέδιο γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι διαφορετικό, ενώ υπέρμαχος ήταν και ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.

πηγή

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york