Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Η «ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΤΖΑΣΜΙΝ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Το «χιουμοριστικό» δράμα, με τη μοναδική ματιά του Γούντι Άλεν, «ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΤΖΑΣΜΙΝ», θα παρουσιάσει την εβδομάδα 17 – 23 Οκτωβρίου 2013, το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις.

 

ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΤΖΑΣΜΙΝ

Blue Jasmine

 

Προβολές: 19.15 και 21.15

 

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κέιτ Μπλάνσετ, Άλεκ Μπόλντουιν, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Σάλι Χόκινς

 

Αυτή τη φορά μακριά από την Ευρώπη, με γυρίσματα στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, ο αγαπημένος σκηνοθέτης βάζει στο κέντρο του φακού του την βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ (“Aviator”), ως μια μοντέρνα νοικοκυρά στα πρόθυρα μιας μεγάλης κρίσης.

 

Το ρομαντικό αυτό δράμα, δια χειρός Γούντι Άλεν, παρουσιάζει τις ολέθριες συνέπειες που μπορεί να έχει η αδιαφορία και η μη αντιμετώπιση σοβαρών καταστάσεων στη ζωή μας. Αφηγείται την «τραγική» ιστορία μιας πλούσιας Νεοϋορκέζας, η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και αφού έχει χάσει όλη της την περιουσία, προσπαθεί να συμμαζέψει τη ζωή της. Έτσι, αναγκάζεται να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκει κατάλυμα στο σπίτι της αδερφής της. Εκεί θα συναντήσει έναν γοητευτικό άντρα, ο οποίος πιθανόν να τη βοηθήσει να ανακτήσει την παλιά αίγλη και την άλλοτε λαμπερή της καθημερινότητα, αφού πρώτα ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα.

 

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για ανήλικους, μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

 

Καλές προβολές!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york