Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού Μαρκοπούλου στον οποίο θα αποχετευτούν οι δημοτικές ενότητες Καλυβίων και Κουβαρά - Πέτας.

|

Σας γνωρίζουμε δε ότι σε πρόσφατη σύσκεψη των Δημάρχων Μαρκοπούλου και Σαρωνικού κ.κ. Σωτήρη Μεθενίτη και Πέτρου Φιλίππου με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, καθορίστηκε η ημερομηνία έναρξης της δοκιμαστικής λειτουργίας του βιολογικού στις 11 Νοεμβρίου και κυρίως ότι από την ημερομηνία εκείνη θα ξεκινήσουν να γίνονται προοδευτικά οι συνδέσεις των δικτύων με τη Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού. Με νεώτερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο και τον τόπο υποβολής των αιτήσεων σύνδεσης. Αυτό αποτελεί εξάλλου και απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να χρηματοδοτηθεί και η ολοκλήρωση του δικτύου σε όσα σημεία δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί και για τα οποία ο Δήμος Σαρωνικού έχει καταθέσει για χρηματοδότηση την ολοκληρωμένη του πρόταση προς την Περιφέρεια Αττικής όσον αφορά στα Καλύβια, τον Κουβαρά και την Πέτα (προϋπολογισμός: 2.400.000€).

Ο Δήμος αυτήν τη στιγμή εκπονεί μελέτη για να μπορέσουν να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες σύνδεσης των σπιτιών με τον αγωγό, οι οποίες θα πρέπει να αρχίσουν μέσα στο 2013.

Όσα λοιπόν γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν το τελευταίο διάστημα για την αποχέτευση της περιοχής των Καλυβίων και του Κουβαρά και κυρίως ότι η τοπική κοινότητα Κουβαρά – Πέτας, θα αποχετευτεί από γειτονικό δήμο, είναι απόλυτα ψευδή και ανυπόστατα.

Όλοι μαζί πρέπει να συνεργαστούμε από κοινού με τον Δήμο Μαρκοπούλου προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια αποχέτευσης που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτουμε σχετικές επιστολές της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής (με θέμα: «Προετοιμασία ιδιωτικών συνδέσεων») και του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΙΦΤΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

Τ.Κ. ΚΟΥΒΑΡΑ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york