Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Ιδρυτική Συνέλευση νέας αυτοδιοικητικής παράταξης στο Δήμο ΩρωπούΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 20/10/13

 

Χθες, Σάββατο 19/10/2013, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, η Ιδρυτική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας για μία νέα αυτοδιοικητική παράταξη στο Δήμο μας, με την παρουσία πλήθους δημοτών, σε δημιουργικό κλίμα, με καλές τοποθετήσεις και διάθεση συμμετοχής.

Από τη συνέλευση ορίσθηκε νέα Συντονιστική Επιτροπή και νέα γενική συνέλευση το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013, όπου θα γίνει και η ονοματοδοσία της παράταξης.

Απόσπασμα από το καλωσόρισμα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας:

"...Είμαστε μέλη μιας ζωντανής κοινωνικής πλειοψηφίας. Εκφραζόμαστε πολιτικά από τους ίδιους ή συγγενείς ή διαφορετικούς ή κι από κανέναν πολιτικό χώρο. Μας συνδέει η ανάγκη που νιώθουμε να δημιουργήσουμε, να συμμετέχουμε σε ένα ρεύμα ανατροπής, διεξόδου, αξιών και πολιτισμού, παίρνοντας επιτέλους το δρόμο για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Είμαστε μέλη μιας κοινωνικής πλειοψηφίας, που θέλει να εκφραστεί πραγματικά, πιο άμεσα, άρα και σε επίπεδο γειτονιάς, χωριού, δήμου...

...Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ζωντανή, δρώσα συλλογικότητα, που να λειτουργεί  στηριζόμενη στη συμμετοχή, στην ισοτιμία, στην πλήρη διαφάνεια, δηλαδή στην πραγματική δημοκρατίας..."

rizo.oropos@gmail.com

Το πλαίσιο αρχών της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης:

http://tinyurl.com/pq85ncy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york