Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ο Δήμος Μαρκοπούλου τίμησε τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού, με δωρεάν μαστογραφικές εξετάσεις, με τη στήριξη της Ελληνική Αντικαρκινικής Εταιρείας!


Με απόλυτη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013, η πραγματοποίηση δωρεάν μαστογραφικών εξετάσεων, χάρη στη φιλοξενία της Κινητής Μονάδας Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

Δεδομένου ότι ο Οκτώβριος, είναι ο μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ο Δήμος Μαρκοπούλου, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει για τρεις (3) ημέρες την Κινητή Μονάδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κατόπιν αιτήματός του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε συνολικά 149 γυναίκες, να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο, καθώς η γνώση και η πρόληψη, αποτελούν τους καλύτερους συμμάχους στην υγεία!

 

Η ανταπόκριση των γυναικών του Δήμου Μαρκοπούλου, και όχι μόνο, για υποβολή στην εν λόγω εξέταση, ήταν τόσο μαζική, που επιβεβαίωσε πανηγυρικά την αναγκαιότητα λήψης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, για πραγματοποίηση δωρεάν μαστογραφικών εξετάσεων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τουλάχιστον τριακόσιες (300) γυναίκες, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να υποβληθούν στην εξέταση, τις οποίες είχαμε ουσιαστικά τη χαρά να εξυπηρετήσουμε σχεδόν στο σύνολό τους, εάν λάβει κανείς υπόψη τις ακυρώσεις των μισών περίπου ραντεβού, λόγω αστάθμητων παραγόντων γυναικολογικής φύσεως.

 

Παρόλα αυτά, δεδομένου του πλήθους των αιτήσεων για υποβολή σε μαστογραφική εξέταση, ο Δήμος Μαρκοπούλου δεσμεύεται ότι θα υπάρξουν παρόμοιες πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον, καθώς οι καιροί το επιτάσσουν.

 

Ένα θερμό ευχαριστώ για το δώρο που προσέφερε προς τις γυναίκες του Δήμου Μαρκοπούλου, και όχι μόνο, αξίζει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις τεχνολόγους – χειρίστριες των μηχανημάτων κ. Χαρά και κ. Ντόρις, που επί τρεις μέρες, προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, για την πραγματοποίηση των εξετάσεων, καθώς επίσης και την κ. Θεώνη Κωστοπούλου, για την άψογη συνεργασία.

 

Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, για την παραχώρηση μέρους του προαύλιου χώρου του Κέντρου Υγείας, προκειμένου να φιλοξενήσουμε την Κινητή Μονάδα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με ασφάλεια.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york