Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΟΧΙ" - Βρεθήκαμε στις πλατείες, συναντιόμαστε στις κάλπες

069

Την ώρα που τα κόμματα του Μνημονίου και τα αναχώματά τους (Κουβέλης, Καμμένος, Κατσέλη, Καρατζαφέρης, κλπ) προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να σκύψουμε το κεφάλι και να αποδεχθούμε τους απεχθείς όρους των δανειστών μας, ο Αγγλος Ευρωβουλευτής Nigel Farage δηλώνει απευθυνόμενος στον Ελληνικό λαό: “Η μόνη λύση είναι η επιστροφή στη δραχμή. Μόνο που κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς στην Ελλάδα δεν έχει το κουράγιο να το πει. Έτσι η μιζέρια των Ελλήνων διαρκώς θα αυξάνεται μέχρι να ξεσηκωθεί ο λαός και να επιβάλλει αυτό που δεν τολμούν να κάνουν οι πολιτικοί.”

Και ενώ οι δικοί μας ευρωβουλευτές μιλούν με στρογγυλεμένες εκφράσεις μη τυχόν δυσσαρεστήσουν τις Βρυξέλες, ο Άγγλος ευρωβουλευτής δεν μασάει τα λόγια του και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Το ΧΩΝΙ” ξεκαθαρίζει ότι αυτές οι οικονομικές συνταγές που μας επιβάλλον οι ντόποιοι δωσίλογοι και τα ξένα αφεντικά τους δεν έχουν καμία πιθανότητα να δουλέψουν. Γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά:“Είστε υπό κατοχή. Οι ηγέτες σας όχι μόνο δεν πολέμησαν αλλά υπέγραψαν και ένα χαρτί που λέει ότι ποτέ δεν θα αντισταθούν”.

Το ψηφοδέλτιο του “ΟΧΙ” φωνάζει με όλα τα μέσα ότι “ΝΑΙ υπάρχει άλλος δρόμος”. Η τρομοκρατία και ο εκβιασμός δεν μπορεί να είναι το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας. Στις 6 Μαϊου ψηφίζουμε “ΟΧΙ” και λέμε ΝΑΙ στην εναλλακτική πρόταση με στόχο μια ελεύθερη, σύγχρονη και ισχυρή χώρα. Κοινός σκοπός η αποτροπή μιας νέας δωσιλογικής συγκυβέρνησης η καταγγελία των συμφωνιών, η τιμωρία όλων των υπαιτίων, της εθνικής τραγωδίας και προδοσίας η επιβολή μονομερούς διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του δημόσιου χρέους και η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york