Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ξημερώνει “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” για το Μαραθώνα;


του Κων/νου Γκαρπούση

Ισως είναι η ποιο όμορφη περιοχή της χώρας μας, με τα δάση της τις μοναδικές ακτές της , την υπέροχη θάλασσα.

Δεν ξέρεις ποια περιοχή του Μαραθώνα να πρωτοδιαλέξεις. Τα χωριά του Γραμματικού και του Βαρνάβα? Την κοσμοπολίτησα Νέα Μάκρη? ή τον Μαραθώνα που μόλις φτάσεις στα πρώτα σπίτια νιώθεις ξελαφρωμένος  από το στρες της πόλης, αρχίζεις να χαλαρώνεις και να συνειδητοποιείς ότι είσαι “αλλού”!

Αυτός ο μοναδικά υπέροχος τόπος, έχει κάθε λόγο να “νιώθει” αδικημένος!

Οι δημογέροντες που διαφεντεύουν τον τόπο τα τελευταία χρόνια, με φωτεινές εξαιρέσεις, μάλλον “ξέχασαν” να ασχοληθούν ουσιαστικά μαζί του. Θαυμάστε τους!

Οι δημοτικές εκλογές του Μαίου 2014 είναι κομβικές για τον ενοποιημένο δήμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους μια και πλέον θα εκλέξουμε δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους για πέντε ολόκληρα χρόνια!

Ισως για πρώτη φορά, οι δημότες του Μαραθώνα πρέπει να ψηφίσουν με τόση περίσκεψη μια και σε αυτό το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον , δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος επιλογές. Στην νέα δημοτική αρχή δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές , αποκλεισμοί και μισαλλοδοξίες.

Η εποχή μας απαιτεί ανθρώπους με ήθος εντιμότητα και γνώση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Ο νέος δήμαρχος οφείλει να διατηρήσει όσα θετικά έγιναν από τις προηγούμενες διοικήσεις χωρίς να απαξιώνει τα προηγούμενα και να ασκεί στείρα κριτική.

Θα πρέπει όμως , πέραν της δικής του δημοτικής και προσωπικής ηθικής, να είναι και αμείλικτος τόσο αυτός όσο και οι εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι σε θέματα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος , ενώ σημαία τους πρέπει να έχουν της αξιοκρατία και την τιμιότητα.!

Ψάχνοντας τα εκλογικά προγράμματα των υπαρχόντων δημοτικών συνδυασμών και τις ιδρυτικές διακηρύξεις των έως σήμερα υπαρχόντων νέων συνδυασμών, ένας μόνο κάλυψε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου ως κάτοικος του δήμου Μαραθώνα.

Οι αρχές του Νίκου Χατζηγιάννη με τη διακήρυξη του δημοτικού συνδυασμού “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ- ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ” ένας άνθρωπος επαγγελματικά πετυχημένος, ηπίων τόνων, αγαπητός σε όλους , υψηλής ευφυίας , και με μια τεράστια λατρεία για τον τόπο του!

Εμένα με πείθει εσάς;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york