Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΑΝΑ

Απεβίωσε πριν από λίγες ώρες από καρδιακή προσβολή, ο Επίτιμος πρόεδρος και εκ των ιδρυτικών μελών της ΕΠΣΑΝΑ Στέφανος Βακιρτζής, ο οποίος αποτελούσε για τους φίλους και τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ανατολικής Αττικής, τον «άνθρωπο αναφοράς» κάθε προβλήματος και αδυναμίας του λειτουργικού συστήματος της Ένωσης…

Η Ένωση ανέβαλε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του προσεχούς τριημέρου 14-16/9. Δηλαδή, τους αγώνες πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας του Σαββατοκύριακου, τις προπονήσεις των προεθνικών ομάδων παίδων (γεν. 2002) της Δευτέρας, την συγκέντρωση των διαιτητών της Δευτέρας, ενώ την ημέρα της κηδείας, Δευτέρα 16/9, τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης, συνεκλήθη έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ. Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, με το αποχαιρετιστήριο «αντίο Στέφανε», επισημαίνει:

«Η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α θρηνεί σήμερα τον χαμό του ιδρυτή της και επίτιμου προέδρου της ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΚΙΡΤΖΗ. Ο Στέφανος Βακιρτζής επί σειρά ετών αγωνίσθηκε μαχητικά για την ίδρυσή της και το έτος 2.000 το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Ως πρώτος πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. υπηρέτησε με πάθος το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και διακρίθηκε για το ήθος, την συνέπεια και  την εργατικότητα του.

Την μεγάλη του εμπειρία ως μέλος του Διοικητικού Συμβούλου της Ε.Π.Σ. Αθηνών και ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΨΥΧΙΚΟΥ (Π.Ο.Ψ.), μετέδωσε στους νέους παράγοντες, και δημιούργησε μια Ένωση ισχυρή και δυνατή, χαίροντας της εκτίμησης όλων των φίλων του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο.

Με βαθιά συγκίνηση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε όπως κυρήξει τριήμερο πένθος. Αναβάλλει όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων της Ένωσης (Α’ κατηγορία, φιλικοί αγώνες και προπονήσεις μικτών ομάδων), την 1η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια. Τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 16/9/2013.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι της Ένωσης απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και σύσσωμοι θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία. Θα κατατεθεί στεφάνι και χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα».

* Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, η διοίκηση της Ένωσης σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του επίτιμου προέδρου της Στέφανου Βακιρτζή, αποφάσισε τα κάτωθι: 

- Να αναβληθούν όλοι οι αγώνες: α) Η 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, β) οι φιλικοί αγώνες του τριημέρου και γ) η προπόνηση της μικτής ομάδας παμπαίδων (γεν. 2002), που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 16/9/2013. Επίσης, η εβδομαδιαία Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών.

- Να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της Ένωσης, την Δευτέρα 16/9/2013.

- Να μεταφερθεί η λήξη κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομών, έως την Τρίτη 17/9/2013 και ώρα 3 μ.μ.

- Να τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στους αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

- Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Α’ κατηγορίας, την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, να φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york