Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Στις 22 Σεπτεμβρίου, πάμε όλοι στο Λαιμό Βουλιαγμένης

098

Ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης στηρίζει τη διοργάνωση του 2ου ΑΤΗΕΝS LADIES RUN

Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες πρόκειται να διοργανωθεί στην πόλη μας, στον πανέμορφο Λαιμό της Βουλιαγμένης, ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.
Πρόκειται για το 2ο ΑΤΗΕΝS LADIES RUN, έναν αγώνα αποκλειστικά για γυναίκες που πλέον αποτελεί θεσμό για το Δήμο μας. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου. Οι δρομείς θα αγωνιστούν σε δύο αποστάσεις (5 & 10χλ).
Ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης υποστηρίζει την μοναδική αυτή διοργάνωση, που συνδυάζει την αθλητική προσπάθεια με το προσωπικό στυλ και έχει σκοπό να εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.
Με αφορμή τη φιλοξενία αυτού του ιδιαίτερου αθλητικού γεγονότος, ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς επισημαίνει:
« Η φιλοξενία του αγώνα Ladies Run , αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης. Είμαι περήφανος γιατί η πόλη μας έχει την ευκαιρία μέσα από αυτή τη μοναδική διοργάνωση, αφενός να προβάλλει τις ξεχωριστές ομορφιές της. Αφετέρου να προάγει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και παράλληλα, να αναδείξει σε αυτούς τους δύσκολους καιρού, τη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς και στήριξης σε ευγενείς κοινωφελείς σκοπούς».

http://www.notiareport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york