Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Υπογραφή Σύμβασης «Κατασκευή Δικτύων Απορροής Ομβρίων Υδάτων Δήμου Παιανίας β΄φάση, Προϋπολογισμού 27.050.000 €»



Σε μια λιτή τελετή την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιάννη Σγουρό, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Κ. Χατζηδάκη  και του Δημάρχου της Παιανίας κ. Δημήτρη Γ. Δάβαρη ένα πολύ σημαντικό έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης μαςτην «Κατασκευή Δικτύων Απορροής Ομβρίων Υδάτων Δήμου Παιανίας β΄φάση, Προϋπολογισμού 27.050.000 €»

Το έργο αυτό θα δώσει οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα των πλημμυρών και θα ανακουφίσει τους δημότες και τις επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται στη πόλη μας, αφού δημιουργούνται οι απαραίτητες υποδομές για την ζωή των πολιτών και επιλύονται σημαντικά τοπικά προβλήματα Συγκεκριμένα περιλαμβάνει την κατασκευή τοπικών αγωγών που θα συνδέονται με τον κεντρικό ο οποίος αποτέλεσε το αντικείμενο των εργασιών της α΄ φάσης που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο.

Ο προβλεπόμενος χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών ανέρχεται σε 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και θα απασχοληθούν περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι.

 

Η Β΄φάση του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή:

Ενός κεντρικού Συλλεκτήρα, μήκους 1,169μ κάτω από τις οδούς «Δ.Παπαδημητρίου», «Νικολογιάννη» και «Καραολή-Δημητρίου» κατά μήκους του οποίου προβλέπονται φρεάτια και φρεάτια υδροσυλλογής.

Δικτύου Σωληνωτών Αγωγών Ομβρίων σε οδούς της εντός σχεδίου περιοχής του Δήμου Παιανίας, συνολικού μήκους 27.270 μ, καθώς και φρεάτια επίσκεψης και φρεάτια υδροσυλλογής.

Αγωγούς Ομβρίων στις οδούς Νικολογιάννη, Β. Σοφίας, Σπύρου Δήμα και Αναπαύσεως, συνολικού μήκους 865 μ.

Έργα διευθέτησης κλάδων Βορείου Ρέματος Παιανίας σε συνολικό μήκος 2.750 μ.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης σχετικά ανέφερε: « Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη αφού μετά από τόσες προσπάθειες  και με συλλογική δουλειά από τηνΠεριφέρεια, το Υπουργείο και εμάς προέκυψαν αυτά τα αποτελέσματα για την Παιανία. Ξεκινώντας με την υπογραφή της σύμβασης για τη Αποχέτευση που υπογράφηκε τον Ιούλιο, προϋπολογισμού 112.900.193,61 και σε συνέχεια στην τωρινή σύμβαση που συμπληρώνει την α΄φάση του έργου (22.500.000) και είναι προυπολογισμού 27.050.000 €, καταφέραμε ένα όνειρο ζωής να το κάνουμε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Υπουργό κ. Χατζηδάκη, τον Περιφερειάρχη  κ. Σγουρό και όλους τους ανθρώπους της Περιφέρειας που μας βοήθησαν. Το έργο αυτό αποτελεί μια προσφορά αγάπης στη γενιά του σήμερα και του αύριο  που θα δουν να βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής τους και να οργανώνεται η πόλη σ΄ότι αφορά τις υποδομές».

 

 

Σας επισυνάπτουμε την ανακοίνωση από το  Γραφείο Δημάρχου


ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αυτές τις μέρες ξεκινάει ένα σημαντικό έργο στην Παιανία και αφορά τηναντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου.

 

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες που θέλουν να εργαστούν σε αυτό το έργο να προσκομίσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο Δήμο εντός δέκα (10) ημερών.

 

 

Αρμόδια υπάλληλος:

κα Τζαβέλα Μαρία, Γραφείο  Δημάρχου

τηλ: 2132030707

                                             

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york