Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Έκτακτο: Τα τελευταία νέα για τον Τόμας η απογοήτευση του πατέρα και η…χαμένη ελπίδα!!!

547Ο καιρός περνάει για τον Τόμας Πρωτόπαπα που εξακολουθεί να παραμένει στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση! Οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι δικοί του άνθρωποι αρχίζουν και συνειδητοποιούν τη σκληρή πραγματικότητα!

Μια από τις τραγικές φιγούρες αυτού του δράματος; Ο πατέρας του ηθοποιού, ο οποίος αυτές τις μέρες έχει επιστρέψει στη δουλειά του στη περιοχή των Ναυπηγείων στον Πειραιά. Τη Δευτέρα που μας πέρασε, τον είδαν αρκετοί συνάδελφοί του και του μίλησαν δίνοντας του δύναμη.

Ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον γιο του όμως εκείνος ήταν δεν ήταν καλά. Λογι κό. Έδειχνε απογοητευμένος με την πορεία της υγείας του γιου του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι ελπίδες εξανεμίζονται και η οικογένεια του αυτό…το γνωρίζει.

Όπως και ο πατέρας του που αντιμετωπίζει πια τη σκληρή πραγματικότητα. Οι φίλοι και οι συγγενείς του ηθοποιού συνεχίζουν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο και τρέμουν κάθε φορά που βλέπουν έναν γιατρό να βγαίνει από την εντατική…Λογικό…όμως ακόμη και τώρα οφείλουμε να πιστέψουμε σε κάτι πέρα απο την ανθρώπινη λογική…

nassos blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york