Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ξεσηκώθηκε το Δ.Σ. του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την πώληση του Αστέρα

269 Την εκποίηση της χερσονήσου του Μικρού Καβουρίου, με τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, καταγγέλλει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης....

Με ομόφωνη απόφασή του, κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο κρίνει ως «πρωτοφανή και απαράδεκτη την εκποίηση ακόμη και του αρχαιολογικού χώρου» και δεσμεύεται για αντίσταση κατά των προσπαθειών εκποίησης της χερσονήσου. Μάλιστα, συγκροτήθηκε διαπαραταξιακή επιτροπή που θα επεξεργασθεί και θα καταθέσει στην επόμενη συνεδρίαση προτάσεις για την οργάνωση των ενεργειών του δήμου και των πολιτών «ενάντια στα σχέδια υποβάθμισης του παραλιακού μετώπου».
Όπως σημειώνεται στην απόφαση, ο δήμος «θα αντισταθεί με όλες τις δυνάμεις του σε όλα τα σχέδια που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία της περιοχής με την εκποίηση της έκτασης ή την αλλαγή των χρήσεων γης ή την τροποποίηση των όρων δόμησης».
Και συνεχίζει το ψήφισμα: «Οι επίδοξοι μνηστήρες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο λαός της περιοχής μας και η δημοτική αρχή θα αντισταθούν με νομικά μέσα αλλά και δυναμικές ενέργειες και εντέλει θα ανατρέψουμε την εκποίηση της έκτασης».
Το δημοτικό συμβούλιο, επίσης, καταδίκασε «την αδικαιολόγητη απόλυση των εργαζομένων στη ξενοδοχειακή εταιρεία ΑΣΤΗΡ» και κάλεσε τη διοίκηση της εταιρείας να ανακαλέσει «άμεσα και να πάψει να τροποποιεί επί το δυσμενέστερο τις συμβάσεις εργασίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york