Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ για τον Δήμαρχο Σαρωνικού σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση για τις προσλήψεις στην ΤΕΔΚΝΑ

Filippou02-Big Τον Νοέμβριο 2012 ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για προσλήψεις που αφορούσαν στην πρώην ΤΕΔΚΝΑ και συγκεκριμένα την περίοδο 2003 – 2007, όταν ήταν πρόεδρος της ο ίδιος.

Ωστόσο, με ομόφωνη απόφαση του Εφετείου τον Μάρτιο 2013, μετά από απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κρίθηκε αθώος, καθώς το δικαστήριο πείστηκε ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση καθήκοντος και ότι όλες οι προσλήψεις είχαν γίνει νόμιμα και μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚΝΑ. Εξάλλου, όλοι οι εργαζόμενοι είχαν προσληφθεί με σύμβαση έργου και είχαν εργαστεί κανονικά σε διάφορες υπηρεσίες της ΤΕΔΚΝΑ.

Πολλοί έσπευσαν εκείνη την περίοδο να προδικάσουν ότι ο Δήμαρχος θα τεθεί σε αργία, αναφέροντας μάλιστα ότι επρόκειτο για καταδικαστική απόφαση που αφορούσε σε παράνομες προσλήψεις στον πρώην δήμο Καλυβίων, κάτι που δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση.

Η αθωωτική απόφαση του Εφετείου αποτελεί μια ακόμα δικαίωση για τον δήμαρχο και τις προσπάθειες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλό θα είναι όλοι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά, να προβάλλουν πολιτικά τις όποιες θέσεις τους και να μην προσπαθούν με νομικά τερτίπια διαφόρων νομικών να διαβάλλουν τη δημοτική αρχή στα μάτια των πολιτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york