Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Aνάδειξη προσωρινής συντονιστικής επιτροπής της οργάνωσης Δήμου Παλλήνης της Δημοκρατικής Αριστεράς

pallinipress089 Παρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Γέρακα η ανασυγκρότηση της οργάνωσης Δήμου Παλλήνης (Γέρακας , Παλλήνη, Ανθούσα) της Δημοκρατικής Αριστεράς. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, το Μέλος της Ε.Ε. και υπεύθυνος του Οργανωτικού, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης και η Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής, Άννυ Βλαχοπουλιώτη.

Στην συνεδρίαση αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις καθώς και οι στόχοι και οι θέσεις – προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Είναι προφανές ότι η Δημοκρατική Αριστερά διαφωνεί με πολλές πτυχές της ακολουθούμενης πολιτικής και προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να ακολουθηθούν οι πιο δίκαιες πολιτικές για την κοινωνία. Η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη και πολλές φορές υποχρεωνόμαστε σε πολιτικούς συμβιβασμούς που δεν απηχούν απόλυτα τις θέσεις μας επιφέρουν όμως θετικές αλλαγές στα μέτρα που κάθε φορά εφαρμόζονται. Έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας όπου τα τρία κόμματα που συμμετέχουν έχουν συγκεκριμένες δυνάμεις. Χρέος μας είναι να προτάξουμε τις προτάσεις μας σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο και να προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε ένα δίκαιο και βιώσιμο κοινωνικό κράτος που θα στηρίζεται στις πραγματικές ανάγκες και στις πραγματικές δυνατότητες της χώρας. Είμαστε διακριτή πολιτική δύναμη με συγκεκριμένες θέσεις και όραμα για την χώρα μας που δοκιμάζεται λόγω των πρόσφατων και παλαιότερων πολιτικών αποφάσεων που στήριξαν την ανάπτυξη στα δανεικά. Η προσπάθειά μας είναι προσπάθεια οπισθοφυλακής αυτή την περίοδο προσπαθώντας να αποφύγουμε τα χειρότερα. Ο ελληνικός λαός το γνωρίζει αυτό, αναγνωρίζει την συμβολή της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Φώτη Κουβέλη στον αγώνα να κρατηθεί όρθια η χώρα και η κοινωνία και γι αυτό και μας περιβάλει με εμπιστοσύνη. Λάθη γίνονται αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε την χώρα και την κοινωνία να καταρρεύσει προς όφελος μικροκομματικών συμφερόντων που επενδύουν στην καταστροφή και το λαϊκισμό.

Η ιδρυτική συνεδρίαση της οργάνωσης καλλικρατικού Δήμου Παλλήνης ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη προσωρινής συντονιστικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους εξής:

Μέλη :

Γιώργος Ανδριανόπουλος

Άννυ Βλαχοπουλιώτη

Λευτέρης Θεοχάρης

Παναγιώτης Καλδής

Γρηγόρης Καραγιαννίδης

Κατερίνα Μέγα

Γιώργος Μπουλμπασάκος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york