Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πανελλαδικές 2013: Νέα προθεσμία για τους κωδικούς του Μηχανογραφικού

439 Όλοι οι υποψήφιοι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων στις πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να αποκτήσουν τον κωδικό ασφαλείας (password) για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου.  πρέπει να προσέλθουν στο λύκειό τους για να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας μέχρι και τις 28 Ιουνίου.
Παράλληλα, όσοι από τους υποψηφίους εμπίπτουν σε κάποια ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσκομίσουν στο λύκειό τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ελεγχθούν και να χαρακτηριστούν ως ειδική περίπτωση.
Η διαδικασία για την απόκτηση του κωδικού ασφαλείας αλλά και την υπαγωγή των υποψηφίων σε μία ειδική περίπτωση θα διακοπεί προσωρινά από τις 27-4-2013 έως και τις 31-5-2013 λόγω των διακοπών του Πάσχα και της διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.
Την ίδια προθεσμία ανακοίνωσε την Πέμπτη το υπουργείο Παιδείας και για την υπαγωγή των υποψηφίων στις ειδικές περιπτώσεις (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york