Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821" από τον σύλλογο ΦΕΣ "Η ΚΑΝΤΖΑ"

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μεγάλη παρουσία συμπολιτών μας η εκδήλωση του Συλλόγου μας με θέμα: "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821"

243

Την παράσταση έκλεψε η ομιλήτρια Ευαγγελία Γιάμαλη-Χατζηιωάννου (φιλόλογος) η οποία με καθηλωτικό τρόπο ζωντάνεψε την προσφορά του Μικρασιατικού Ελληνισμού στην Επανάσταση του Γένους μας κατά του Οθωμανικού Ζυγού. Μας ανέφερε στιγμές της πλούσιας ιστορίας του Ελληνικού Γένους, που δεν μας τις μαθαίνουν στα σχολεία μας, ενώ μας μαθαίνουν τις βλακείες της Ρεπούση (τι ντροπή αλήθεια).

Την εκδήλωση μας τίμησε με την έντονη και όμορφη – γλυκιά παρουσία της η Χορωδία του Δήμου Παλλήνης υπό την Δ/νση του κου Χαράλαμπου Μιχαηλίδη.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Ζούτσος, ο Πατέρας Κωνσταντίνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μερτζάνος Γ., Λεβαντή Μ., Σταματίου Θ., Λάκκος Π., καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης κος Ζέρβας Γ.

Ευχαριστούμε όλους τους απλούς και επώνυμους συμπολίτες μας για την παρουσία τους.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κα Ιωάννα Διαμαντοπούλου συνεπικουρούμενη από την Γραμματέα κα Γεωργίου Ν. και την Υπεύθυνη Νεολαίας και Πολιτισμού κα Τιλκιτζή Κ.

245

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york