Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Mεγάλο δημοτικό έργο δημοπρατείται στις 23 Απριλίου 2013 στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Κρωπίας με δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό προϋπολογισμού 3.300.000,00.ευρώ

150

Mεγάλο δημοτικό έργο δημοπρατείται στις 23 Απριλίου 2013 στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Κρωπίας με δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό προϋπολογισμού 3.300.000,00.ευρώ

Κατασκευή δικτύου ύδρευσης μήκους 35χλμ εντός σχεδίου πόλεως Αγίας

Μαρίνας

Θα ακολουθήσει και άλλη δημοπράτηση για την εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος ελέγχου του δικτύου

Eνα πολύ σημαντικό δημοτικό έργο με τίτλο «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης Αγίας Μαρίνας Κρωπίας» δημοπρατείται, στις 23 Απριλίου 2013, με δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό προϋπολογισμού 3.300.000,00ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α).Το έργο αφορά την κατασκευή δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 35.040 χιλιομέτρων, εντός σχεδίου πόλεως Αγίας Μαρίνας.

Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι στην ενταγμένη πράξη χρηματοδότησης περιλαμβάνεται και ένα δεύτερο υποέργο: η εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος ελέγχου πίεσης και διαρροών του δικτύου ύδρευσης Αγίας Μαρίνας. Γι’ αυτό το υποέργο θα ακολουθήσει και άλλη δημοπράτηση.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με τη μέθοδο συστήματος υποβολής προσφορών με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης του αρ.4 παράγρ.β του Ν.1418/84 και του άρθρου 6 του Ν.3669/08-(ΚΔΕ).Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κρωπίας.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης σε δήλωσή του αναφέρει ότι αυτό το έργο είναι προϊόν νέας μελέτης που έγινε με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής. Μαζί με την προμήθεια του τηλεμετρικού συστήματος για το δίκτυο ύδρευσης της Αγίας Μαρίνας που θα ακολουθήσει, το έργο της διευθέτησης του ρέματος Ξερέα, την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου αποχέτευσης ακαθάρτων Αγίου Δημητρίου-Αγίας Μαρίνας, βάζουμε γερές υποδομές στο παραλιακό μέτωπο του Κορωπίου. Η πολιτική μας βούληση είναι ξεκάθαρη : θέλουμε να διατηρήσουμε το δίκτυο ύδρευσης που τόσα έχει στοιχίσει στο ελληνικό κράτος, την Ε.Ε. και το δημοτικό ταμείο, στην ιδιοκτησία του δήμου. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Αυτά τα έργα υποδομών βάζουν σ΄ αυτή την κρίσιμη ιστορικά περίοδο σε κίνηση την τοπική οικονομία και τους άλλους παραγωγικούς κλάδους. Εργαζόμαστε σε πείσμα της γενικότερης καθυστέρησης και των εμποδίων που θέτουν συμφέροντα για να πετύχουμε και την εκκίνηση και άλλων κρίσιμων έργων για τον δήμο μας.

1 σχόλια:

ΣΑΒΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ είπε...

EYΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york